Amenajari - Nobili Design

Nobili Design propune colectia de mobilier modern si clasic pentru amenajarea unei sufragerii, al unui dormitor, sau chiar al unui spatiu comercial precum un hotel sau o pensiune de lux. Expertii in design si amenajari interioare de lux recomanda mobilierul italian pentru un spatiu destinat elegantei si rafinamentului.

Colectia din gama de mobilier de lux Lucca Artdeco prezinta piese de mobilier cu un aspect modern si sofisticat pentru amenajari interioare case, vile si apartamente. Culorile, materialele textile, forma si atentia la detalii a acestei colectii de lux sunt factori care nu trebuie neglijati cand vine vorba de mobilarea unei incaperi.

Fiecare piesa, de la fotoliu la canapea, masa sau scaune au rolul de-a aduce un plus de valoare oricarui spatiu. Masa de lemn din colectia Miami cu accente metalice, scaunele tapitate cu catifea si alte materiale textile de calitate pot fi personalizate in functie de stilul abordat de client pentru spatiul rezidential sau cel comercial.

Clientii care sunt interesati in colectia de mobilier Miami pentru un design interior modern, pot contacta specialistii Nobili Design pentru a primi o oferta de pret detaliata in functie de piesele de mobilier comandate. Suntem importatori autorizati in Romania pentru brandul de lux Lucca si orice comanda se livreaza prin curier rapid in oricare oras din Romania.

Design-ul contemporan al colectiei Miami o face usor de implementat, corpurile de mobilier fiind versatile pentru diferite incaperi dintr-o casa, un apartament, o vila cu mansarda sau alte proiecte rezidentiale. Colectiile din gama de lux Lucca au devenit apreciate in Romania tocmai datorita faptului ca fiecare piesa de mobilier se poate utiliza pentru scopuri estetice insa latura functionala nefiind neglijata.

Asadar daca va doriti amenajarea casei cu un mobilier de calitate care sa fie practic, dar care sa aduca un plus de valoare incaperii, comandati mobilierul de lux Miami pentru proiectul de amenajare interioara. Indiferent de stilul de design interior pe care il abordati, Nobili Design recomanda cu incredere gama de mobilier de lux Lucca Artdeco.

4 februarie 2022