Energia solară și panourile solare: inovații și soluții durabile

În ultimele decenii, o preocupare importantă la nivel global a crescut semnificativ. Este vorba despre problemele legate de mediu și de schimbările climatice care au suferit modificări semnificative. Există mai multe soluții prin care putem combate aceste probleme, iar ca răspuns la aceste provocări, energia solară a devenit una dintre cele mai promițătoare și accesibile surse de energie regenerabilă, energie care se poate capta si exploata prin intermediul sistemelor solare.

Sistemele solare captează energia soarelui și o transformă în energie electrică, oferind soluții eficiente și curate pentru alimentarea cu energia electrică necesară în viața de zi cu zi.

Există mai multe tipuri de panouri solare și o mulțime de brand-uri care comercializează sisteme pentru captarea energiei solare, astfel încât să putem scădea arderea de combustibili fosili pentru a obține energia electrică într-un mod mai simplu și mai curat.

Un exemplu de companie care pune la dispoziția doritorilor soluții eficiente și accesibile în materie de captare a energiei solare și transformare în energie electrica, este nJoy Romania (njoy.global), companie care pune la dispoziția dumneavoastră două soluții perfect integrate:

Seria Astris: aceasta oferă o abordare on-grid pentru energia solară. Această serie se integrează în sistemul de distribuție a energiei electrice. Acest lucru înseamnă că, energia electrică produsă în exces, se poate introduce în rețeaua de electricitate locală. În acest fel, cei care și-au instalat sistem on-grid din seria Astris, pot beneficia de reduceri semnificative la factura de energie electrică, facturi zero sau chiar de venituri suplimentare, în funcție de politica locală de compensare a surplusului de energie produsă. Seria Astris se evidențiază prin eficiența să ridicată în conversia energiei solare în electricitate, precum și prin durabilitatea, fiabilitatea și costurile reduse de întreținere.

Seria Ascet reprezintă o soluție hibridă pentru producerea și stocarea energiei solare. Această serie combină invertorul cu un modul de baterii integrat, care permite stocarea excesului de energie produs în timpul zilei pentru a fi utilizat în perioadele cu cerere ridicată sau atunci când cerul este acoperit pentru o perioadă mai lungă de noi, ori în timpul nopții. Acest sistem hibrid oferă utilizatorilor o independență considerabil mai mare față de rețeaua electrică, asigurând o alimentare continuă cu energie electrică. Seria Ascet este o soluție inovatoare și eficientă din punct de vedere energetic, care optimizează utilizarea energiei solare și minimizează dependența de sursele tradiționale de energie. Precum și în cazul seriei Astris, puteți scădea semnificativ cheltuielile lunare cu facturile la electricitate sau chiar puteți ajunge la zero consum din rețeaua locală.

Un aspect deosebit al soluțiilor oferite de profesioniștii de la nJoy este un modul de baterii pentru invertor hibrid, care este comercializat împreună cu seria Ascet ca un pachet. Acest modul de baterii reprezintă o componentă esențială pentru sistemul hibrid, permitând stocarea energiei solare produse în exces, pentru utilizarea ulterioară. Modul de baterii este conceput cu tehnologii de ultimă generație, oferind o capacitate de stocare mare, o eficiență ridicată și o durată de viață lungă. Împreună cu seria Ascet, modul de baterii pentru invertor hibrid completează o soluție completă și avantajoasă pentru producerea și utilizarea eficientă a energiei solare.

Perfect scenario Perfect scenario

Compania nJoy este un lider important pe această piață, recunoscut în industria IT și care pune la dispoziție o gamă de produse IT de înaltă calitate, la preturi avantajoase. Este vorba despre o adevărată echipă de experți tehnici și ingineri care oferă suport profesional în instalarea și întreținerea sistemelor solare, astfel încât dumneavoastră ca și client, să puteți beneficia de servicii profesionale și o utilizare simplă și sigură. Compania se angajează să aducă avantajele energiei solare în viața oamenilor, contribuind astfel la protejarea mediului și la reducerea dependenței de sursele de energie neregenerabilă.

Energia solară și panourile solare reprezintă soluții sustenabile și ecologice pentru necesitățile noastre de energie electrică. Seria Astris și seria Ascet împreună cu modului de baterii, disponibile în cadrul gamei de invertoare nJoy demonstrează angajamentul lor pentru inovație și calitate în domeniul energiei solare. Indiferent dacă sunteți interesați de integrarea panourilor solare în rețeaua electrică sau de soluții hibride pentru producția și stocarea energiei solare, aceste produse vă vor oferi o sursă sigură și eficientă de energie electrică.

Investiția în energie solară este nu numai un pas important pentru un viitor mai bun într-o lume cu un aer mai curat, ci și o alegere inteligentă pentru economia și buzunarul dumneavoastră. Acestea fiind spuse, sunteți invitați să accesați njoy.global/ products/invertoare-solare și cu siguranță aici puteți găsi soluția perfectă în functie de nevoile pe care le aveți și de bugetul disponibil.

Categorie principala

30 iunie 2023