Alege stilul clasic de design interior pentru casa ta

Cauti un proiect de design interior case? Alege specialistii Nobili Design. De aceea, este indicat sa ne lasam dorintele si ideile in mainile unui designer de interior profesionist.

Cu totii ne dorim sa evoluam si asta reprezinta un trend dominant al realitatii. Cu toate astea sunt multe domenii in care ne place sa ramanem clasici, sa ne bucuram de traditional si de aerul boem de altadata. In ceea ce priveste designul interior pe care il alegem pentru casa noastra, desi traim intr-o epoca a schimbarii si a modernului, multi dintre noi aleg sa se indrepte spre stilul clasic.

De ce sa optezi pentru stilul clasic de design?

Trebuie insa punctat faptul ca, acest stil nu reprezinta doar o manifestare arhitecturala si o stare a sufletului care se exprima prin emotii, traiti si sentimente. Toate acestea pot sa prinda o forma eleganta, rafinata, cu mult bun gust care sa se defineasca printr-un stil clasic personalizat locuintei tale. Daca visezi la bolte, linii drepte, incaperi spatioase, culori fade, la mobilier masiv, din lemn, de culoare inchisa, la ferestre mari, la vitralii, la natural si nu la sintetic, atunci stilul clasic reprezinta modalitatea potrivita pentru a-ti decora locuinta.

Descopera proiecte de design interior case realizate de Nobili Interior Design

Apeleaza la un designer de interior profesionist

Si chiar daca stim sa apreciem traditia, cultura, spirtul de altadata, chiar daca avem ceva cunostiinte in domeniu, de unii singuri amenajarea locuintei in stil clasic se poate transforma intr-un esec. Si asta tinand cont ca fara o pregatire in domeniu amenjarilor interioare, un mic amanunt scapat din atentie poate sa devina o sursa de prost gust si inestetic.

De aceea, este indicat sa ne lasam dorintele si ideile in mainile unui designer de interior profesionist. Acesta detinand toate informatiile necesare reuseste sa ne transforme locuinta intr-un lacas in care domina bunul gust si rafinamentul, in care totul este traditional si actual in acelasi timp, intr-un loc in care romantismul se poate imbina cu seriozitatea iar senzualitatea cu spiritual artistic. Totul pare rupt dintr-o poveste in care tu esti atat personaj principal cat si povestitor.

O casa clasica la tara sau intr-un oras aglomerat?

Daca zgomotul asurzitor al claxoanelor, mirosul de fum, aglomeratia, graba par sa te oboseasca si sa te faca sa te simti in povestea gresita, alege ca locuinta ta sa fie altfel. Sa fie clasica atat prin design-ul ales cat si prin spiritul pe care i l-ai impus. In lumea dezlantuita si totusi departea de ea, clasic si modern in acelasi timp, casa ta poate sa pastreze aroma timpurilor trecute.

Solutii amenajari interioare pentru case clasice

Solutiile noastre de amenajari sunt recomandate pentru toate stilurile de design.

Daca detineti o locuinta veche pe care doriti sa o reamenajati sau va doriti o locuinta noua puteti accesa site-urile de profil cu proiecte de case.

 

In zona de dormit poti opta pentru Huse pentru saltele oferite de Ecohome

2 februarie 2021

Review-uri: