Avantajele realizarii unui concept de interior pentru casa

Cel mai eficient mod de a te asigura ca rezultatul este pe masura asteptarilor tale este sa apelezi la o echipa cu expertiza in design interior case. Acestia analizeaza nevoile tale si caracteristicile proiecturlui.

Nobili Design

Avantajele unui concept de interior pentru casa

Oamenii cu prestanta apeleaza la servicii de design interior pentru a face o schimbare pozitiva in viata lor de zi cu zi. Mai ales cand vine vorba despre stilul modern, care este tot mai cautat in ziua de astazi, ei isi doresc o abordare unica pentru locuinta lor care le ofera o experienta completa.  

 Cauta specialisti in amenajari case

Cel mai eficient mod de a te asigura ca rezultatul este pe masura asteptarilor tale este sa apelezi la o echipa cu expertiza in design interior case. Acestia analizeaza nevoile tale si caracteristicile casei tale pentru un design interior de exceptie, care aduce un plus de valoare in viata ta. Daca iti doresti o abordare care sa iti innobileze locuinta, ai nevoie de viziunea unui specialist. In acest articol ai ocazia de a afla cateva dintre secretele unui designer de interior pentru o abordare moderna.

Descopera eleganta - design interior case moderne

Atunci cand intri intr-o camera amenajata in stil modern, vei observa inca din prima clipa liniile, planurile si unghiurile care formeaza un echilibru unitar. Acestea formeaza un spatiu curat si bine proportionat, care sunt complimentate de cateva linii curbe sau forme geometrice sferice. Designul precis al obiectelor de mobilier denota un aer formal si bine organizat. Eleganta si simplitatea sunt redate de catre liniile verticale si orizontale, care au rolul de a largi spatiul si a-i oferi dimensiune. Aceasta ordine contrasteaza cu asimetria stilului, care ofera un spectacol vizual. Un designer stie cum sa se joace cu toate aceste elemente pentru a crea o poveste care iti mentine starea de bine in fiecare zi si te ajuta sa evadezi din starea de monotonie. 

 

Lucram cu materiale calitative care adauga un plus de grandoare in casa ta

Daca iti doresti ca locuinta ta sa fie bine organizata si aerisita, un expert te va ajuta sa creezi un astfel de efect prin adaugarea suprafetelor lucioase. Fie ca este vorba despre metal, sticla, gresie sau vopsea lucioasa, acestea adauga un plus de eleganta intrucat reflecta lumina si ofera un aer primitor incaperii. Designerii folosesc intotdeauna materiale calitative care isi pastreaza farmecul de-a lungul timpului. In ceea ce priveste pardoseala, sunt folosite cu precadere lemnul de culoare inchisa si piatra naturala, precum marmura sau granitul. Acestea adauga un plus de grandoare si contrasteaza cu nuantele pale ale peretilor si ale materialelor. Un astfel de contrast este intotdeauna necesar intr-un proiect de amenajari interioare modern pentru a scoate in evidenta caracteristicile stilului.

Care sunt culorile predominante in proiectele pentru interioare moderne?

Paleta de culori predominanta in stilul modern este formata din alb, gri, negru si nuante de bej. Aceasta monocromie are rolul de a scoate in evidenta geometria camerei si liniile drepte. Acestea au rolul de a oferi si mai multa luminozitate incaperii si de a crea un spatiu cald, care nu oboseste privirea si mareste vizual spatiul. Adesea sunt adaugate cateva pete de culoare pentru a oferi viata incaperii. O echipa cu experienta alege intotdeauna culorile in functie de marimea spatiului si cantitatea de lumina naturala de care se bucura incaperea. In functie de capacitatea designerului de a pune o culoare in valoare, aceasta poate schimba complet trairile pe care o incapere le transmite. 

Mobilier italian care adauga un plus de personalitate casei tale

Desi accesoriile nu reprezinta un element central in designul interior modern, acestea sunt adaugate pentru a indeparta sentimentul de rigiditate oferit de formele geometrice. Cele mai des intalnite accesorii sunt micile detalii de pe rafturile suspendate si plantele care te aduc mai aproape de natura. Adesea sunt adaugate tablouri neinramate care fac parte din punctul focal al camerei, cu precadere in cele amenajate pentru cazare. Cele mai des intalnite sunt corpurile de iluminat care au un dublu rol. Acestea sunt adaugate fie pe rafturi sau pe masuta de cafea pentru a atrage atentia prin detalii minimaliste.

Un profesionist are intotdeauna grija sa nu aglomereze spatiile cu prea multe detalii care ajung sa deruteze privirea. Acestea sunt doar cateva dintre principalele caracteristici care duc la crearea unui proiect de succes. Daca simti ca acest stil ti se potriveste si esti pregatit pentru o schimbare in viata ta, apeleaza la un specialist care va veni cu solutii personalizate si proiectate pe termen lung.