Cum sa amenajazi o casa in stil contemporan ?

Fiecare dintre noi isi doreste ca atunci cand isi decoreaza locuinta sa poata sa faca astfel incat sa imbine eleganta si bunul gust cu spiritul practic. Din pacate insa, fara sa ascultam sfaturile unui designer de interioare specialist, dorinta noastra sa va materializa sub forma unui design fie lipsit de stil fie incomod activitatilor practice. Din dorinta de a ne bucura de mai mult spatiu, lumiozitate si comoditate, a aparut, mai intai afara dar acum si la noi in tara, livingul open space stil contemporan.

Idei design interior case

Probabil, pentu multi dintre noi acest termen este unul necunoscut insa odata deslusit va provoca multa placere, entuziasm si dorinta de a fii pus si in practica. Un living open space reprezinta un spatiu deschis care comunica si cu bucataria sau spatiul unde se serveste de obicei masa. Astfel lipsa unui perete creaza o deschidere atat practica cat si de perspectiva, la care foarte multi dintre noi ar fi gata sa apeleze.

Sfaturi amenajari interioare moderne

Aceasta alegere, spun designerii de interior, pe langa faptul ca va conferi mai mult spatiu si luminozitate va usura si relatia pe care o avem cu musafirii nostrii cu care vom putea discuta chiar si in timpul in care le pregatim o mica gustare. Daca acum ceva timp o astfel de schimbare in designul unei locuinte ar fi de neconceput, acum, datorita evolutiei lucrurile s-au schimbat. Bucataria nu mai reprezinta un loc care trebuie sa fie ascuns de ochii celor care ne trec pragul iar livingul un loc in care doar sa serveste o cafea. Astfel, apeland la bunul gust, simplitatea si comoditatea stilului modern, noul living open space reprezinta o alegere a persoanelor care stiu sa-si valorifice calitatile si sunt multumiti cu propriul statut.

Solutii amenajari interioare

In decorarea unui astfel de spatiu trebuie sa apelam si la experienta si sfaturile unui designer profesionist care va crea special un proiect de design interior case personalizat. Acesta va reusi sa imbine decorul celor doua camere si in acelasi timp sa pastreze caracteristicike definitorii ale lor. Ceea ce inseamna ca daca se vor alege nuante asemanatoare si mobila care sa corespunda din punct de vedere a marimii, culorii si formei, vom alege diferite obiecte decorative care sa ofere unicitate si diferente intre cele doua locuri. Asemanator dar in acelasi timp deosebit, elegant dar si foarte comod, stilat dar spatios, luminat, rafinat si original, acestea sunt caracteristicile unul proiect de design interior living open space.

Alegeti stilul clasic sau modern?

22 decembrie 2020

Review-uri: