Design interior casa moderna cu etaj in Bucuresti

Serviciile pentru design interior casa moderna de o calitate superioară îti dau ocazia de a avea parte de o experienta nobila în fiecare zi, chiar la tine acasa. Alege o echipă de experti care iti amenajeaza locuinta din Bucuresti conform nevoilor si preferintelor tale pentru a trai in fiecare zi asa cum iti place.

design interior Bucuresti
design interior casa moderna Bucuresti
amenajari interioare Bucuresti case moderne
design interior bucatarie open space Bucuresti
bucatarie casa moderna Bucuresti
amenajari casa moderna Bucuresti
design interior Birou casa Bucuresti
design interior hol scara interioara casa Bucuresti
dormitor matrimonial design interior si amenajari
design interior dormitor matrimonial casa Bucuresti
amenajari dormitor casa moderna Bucuresti
dormitor casa moderna Bucuresti
design interior Bucuresti baie moderna

Cauti servicii design interior case in Bucuresti?

Dacă iti doresti ceva diferit, Nobili Design te ajuta sa-ti indeplinesti visul. Scopul nostru nu este prestarea serviciilor bazate exclusiv pe tehnici si concepte de design interior case. Ne dorim sa aducem un plus de valoare in viata ta prin crearea unor interioare de exceptie, care denota rafinament si bun gust. Lasa in seama expertilor tot ceea ce tine de transformarea casei tale pentru a trai maret.

Solutii design interior pentru case moderne

Cu totii tanjim dupa zilele de vacanta, in care ne putem relaxa intr-un hotel ravisant care ne ofera cel mai ridicat grad de confort. Atunci cand apelezi la un specialist, pot trai o astfel de experienta in fiecare zi. Designul nu este doar despre imagine, ci despre combinarea practicabilitatii, a esteticului si a confortului, astfel incat rezultatul final sa produca un impact pozitiv in viata ta.

Echipa noastra are o experienta vasta in domeniu. Mai mult decat atat, cand vine vorba de stilul modern, nicio provocare nu este prea mare pentru noi. Am avut ocazia de a aborda acest stil atat pentru vile, apartamente sau case de lux. Ne adaptam usor spatiului și ne folosim de potentialul acestuia pentru a crea o poveste. Cream interioare personalizate in conformitate cu stilul tau de viata.

Design interior casa moderna - eleganta unui proiect de lux in Bucuresti

Cele doua caracteristici ale stilului modern care se regăsesc in fiecare locuinta sunt liniile drepte și culorile pale. Jocul format de catre linii, planuri si unghiuri creaza o structura tridimensionala. Acestea sunt armonizate prin adaugarea catorva linii curbe, care ofera un aer primitor. Acestea au rolul de a crea efecte vizuale precum crearea unei camere mai spatiose.

În ceea ce priveste culorile, stilul modern se remarca prin nuante de alb, gri si bej. Acestea au rolul de a evidentia formele geometrice si liniile drepte. Folosim combinatii de culori care imbraca incaperea intr-o haina gratioasa. Adaugam cateva pete de culoare precum albastru sau galben, pentru a oferi viata incaperii si a forma un echilibru unitar, care incanta privirea. Ne dorim ca oricine intra intr-o casa cu etaj in Bucuresti amenajata de catre noi sa aiba parte de o experienta la superlativ.

Materiale pentru amenajari interioare case in Bucuresti

Clientii nostri isi doresc ca locuinta lor sa aiba un aspect luxos, care sa le ofere o stare de prosperitate. De aceea, in proiectele noastre lucram exclusiv cu materiale si obiecte de mobilier premium. Calitatea superioara a acestora promoveaza durabilitatea și iti asigura o locuinta fastuoasa care este usor de intretinut.

Atât materialele, cat si mobilierul prezinta suprafete lucioase, care au rolul de a reflecta lumina si de a oferi senzatia de spatialitate. Cel mai des intalnite sunt suprafetele formate din vopsea lucioasa, sticla si gresie. Expertii nostri combina aceste materiale formand contraste atragatoare care ofera dimensiune incaperii. Acceseaza site-ul nostru daca iti doresti sa vizualizezi produsele noastre disponibile.

Care sunt elementele care dau viață casei tale din Bucuresti?

Cand vorbim despre o casa cu etaj in Bucuresti amenajata in stil modern, detaliile nu trebuie sa lipseasca. Acestea constau fie in mici accesorii care adauga personalitate locului, sau chiar detalii ale obiectelor de mobilier, precum picioarele fotoliilor.  Cand vine vorba de amenajarea rafturilor, adaugam detalii fine care pastreaza o nota minimalista.

Dat fiind faptul ca peretii sunt de cele mai multe ori albi, ne putem folosi de arta moderna pentru a adauga o pata de culoare. Un astfel de detaliu este o idee excelenta pentru a atrage atentia catre punctul focal al camerei. Exista nenumarate elemente care pot face dintr-o camera amenajata in stil modern un adevarat spectacol. Specialistii nostri folosesc tehnici avansate pentru a le implementa si a forma spatii exceptionale care te indeamna sa traiesti cu stil.

Apeleaza cu incredere la echipa Nobili Design daca iti doresti servicii de amenajari interioare de lux pentru spatii moderne. Te invitam sa descoperi pe  website-ul nostru  proiectele noastre de suflet, prin care am reusit sa aducem o schimbare pozitiva in viata clientilor nostri.

Cuprins