Firma Nobili Design angajam arhitect designer de interior in Bucuresti si Cluj Napoca.

Pentru ca ne bucuram de aprecierea clientilor nostri si vrem sa ne dezvoltam, sa putem raspunde tuturor solicitarilor care vin din partea celor ce ne urmaresc activitatea ne marim echipa.

Cautam acea persoana pasionata de design interior, implicata in ceea ce face, disponibila sa invete si sa puna in aplicare idei si concepte noi, sa aiba simt de raspundere in executia si finalizarea cu succes si la timp a proiectelor de design interior, sa cunoasca programele specifice proiectarii, modelarii si randarii ( de preferat 3D Studio Max + Vray si Autocad).

Descrierea jobului:

Proiectare, planificare si optimizare spatii interioare. Crearea conceptului de design interior personalizat in functie de cerintele clientilor in care vor fi incluse piese de mobilier si materiale din portofoliul nostru de furnizori italieni.

O parte din aceste produse sunt create deja in format 3D si se afla in libraria noastra de produse iar altele necesita modelare in 3d. Prezentarea randarilor 3D si crearea mapei tehnice a proiectului Incadrarea in termenele contractuale pentru finalizarea proiectelor.

Trimite CV pe adresa de e-mail: nobilidesign[@]gmail.com pentru a participa la un interviu sau distribuie prietenilor tai, poate ajuti pe cineva sa-si gaseasca jobul dorit.

job arhitect design interior bucuresti | locuri de munca designer interior.

Etichete articol: job design interior, cariere design interior, locuri de muca design interior, angajari designer de interior, job arhitectura, salariu design interior, job design interior bucuresti, job design interior cluj napoca, job design interior timisoara, cariera design interior cluj napoca, job arhitect interior bucuresti, job design interior sibiu, job design interior satu mare, cariera designer de interior, angajari designer intrioare, angajari arhitect interior, job design interior 2019, locuri de munca design interior, angajari nobili design, job consultant showroom design.

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Design

Acordam o importanta deosebita fiecarui proiect de design interior de aceea pentru a stabili o intalnire cu echipa noastra de specialisti ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact . Pentru a ne intalni si pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra trimiteti schitele imobilului, cateva detalii legate de stilul de amenajare dorit iar noi va vom raspunde cu oferta de pret personalizata urmand a ne deplasa la locatia respectiva pentru discutii detaliate asupra proiectului de design interior.

Contact Nobili Design

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-design.ro

Raza de acoperire pe judete si orase din Romania in care puteti realiza un proiect de design interior, amenajari interioare cu firma Nobili Design: Cluj Napoca, Turda, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Lugoj, Bistrita, Targu Mures, Targu Jiu, Hunedoara, Deva, Caras, Drobeta Turnu Severin, Salaj, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Mehedinti, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Sibiu. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.