Design interior case Cluj Napoca - Proiecte case clasice moderne Cluj

Portofoliul cu proiecte de design interior pentru case in Cluj Napoca cuprinde proiecte de case clasice si moderne amenajate la cheie cu materiale premium importate din Italia. Indifernt ca va doriti un proiect de design interior pentru o casa stil clasic sau o vila moderna cu etaj in Cluj Napoca echipa noastra de arhitecti si designeri va realiza un concept personalizat pentru locuinta dvs.

Design interior casa stil clasic Cluj Napoca

Design interior casa cu etaj Cluj Napoca

Descoperiti proiecte de design interior case moderne cu etaj realizate de echipa Nobili Design in Cluj Napoca.

Design interior case moderne Cluj Napoca

Proiect design interior casa Cluj Napoca

Avem in portofoliu peste 30 de proiecte de design interior pentru case clasice de lux in Cluj Napoca si localitatile limitrofe.

Design interior case clasice de lux Cluj Napoca

Amenajari interioare case clasice Cluj Napoca pret

Poze si idei de design interior case cu mansarda stil eclectic realizate de echipa de arhitecti si designeri de interior in Cluj Napoca, Turda, Floresti, Huedin.

Pret design interior casa Cluj Napoca

Studio design interior case Cluj Napoca

Solicitati oferta de pret pentru proiect de design interior, amenajari interioare case, vile la cheie amenajate cu materiale premium de designer si mobilier italian de lux la preturi de importator direct.

Portofoliu design interior case in Cluj Napoca

Serviciile oferite de firma noastra sunt complexe incepand cu consultanta online in alegerea stilului de design interior pentru casa sau vila dumneavoastra din Cluj Napoca si continuand cu realizarea unui proiect personalizat de design interior inclusiv posibilitatea administrarii proiectului in faza de amenajari interioare si punere in practica.

Alegerea stilului de design interior pentru case in Cluj Napoca

Vom lua in considerare caracteristicile exterioare ale arhitecturii casei si ale proiectarii interioare. Vom dezvolta individual un aspect functional si practic. Designerul de interior va va ajuta sa alegeti un stil dominant sau sa combinati mai multe stiluri conexe. In fiecare proiect de design interior reflectam personalitatea clientului si oferim nivelul necesar de confort.

PROIECT DESIGN INTERIOR PENTRU CASE DE LA 100 MP IN CLUJ NAPOCA

Principalele caracteristici ale planificarii si proiectarii caselor cu suprafete medii Cand dezvoltati un proiect pentru o casa la tara de 100-150 mp sarcina principala a proiectantului este utilizarea rationala a spatiului: distribuirea uniforma a functionalitatii si, in acelasi timp, mentinerea atmosferei de libertate suburbana, chiar daca casa se afla in aria orasului Cluj Napoca. Una dintre caracteristicile suprafetelor mari este ca atunci cand sufrageria, dormitorul, camera copiilor, bucataria este gata, exista inca suficient spatiu liber care trebuie utilizat in functie de nevoile proprietarilor casei. De exemplu, in camerele de zi puteti organiza o camera de biliard, un semineu sau o biblioteca.

PROIECTARE DESIGN INTERIOR CASE CU DOUA ETAJE IN CLUJ NAPOCA

Atunci cand planificati proiectarea unei case cu doua etaje, este important sa pozitionati corect camerele. Deci, la parter, ar trebui organizate camere auxiliare, o bucatarie, o camera de zi, dar camerele de locuit ar trebui sa fie facute la etajul doi. O casa mare trebuie sa aiba mai multe bai, cel putin una pentru fiecare etaj. Daca doua familii din generatii diferite locuiesc in casa, atunci camerele pentru persoanele in varsta ar trebui asezate la parter. Scara din casa trebuie sa fie cat mai accesibila si sigura pentru toti membrii familiei. Are nevoie si de lumina naturala. Daca asezati o scara in sala de mese sau in sufragerie, aceasta devine o parte activa a designului interior si necesita un anumit design, in contrast cu locatia din hol sau coridor.

DESIGN INTERIOR CASE CU TREI ETAJE

Regulile de planificare si proiectare a unei cladiri cu trei etaje coincid pe deplin cu principiile amenajarii unei cladiri cu doua etaje. Singura diferenta este prezenta unui alt etaj, care trebuie utilizat rational. La etajul al treilea, cel mai bine este sa organizati camere suplimentare: o sala de biliard, o sala de sport, un atelier de creatie.

DESIGN INTERIOR CASA CU MANSARDA CLUJ NAPOCA

Mansarda (podea mansarda, a carei fatada este formata de suprafata inclinata a acoperisului) este cel mai romantic loc din casa. Grinzile si geometria neobisnuita a spatiului confera camerei un farmec aparte. Daca constructia este cu un etaj, atunci la mansarda este mai bine sa amenajezii un dormitor. Dar daca casa are doua etaje, mansarda este un loc ideal pentru un atelier de creatie, studiu sau o camera pentru un adolescent. Atunci cand creati designul mansardei, merita sa va amintiti prezenta luminii naturale. Pentru a face acest lucru, selectati ferestre speciale pentru peretii inclinati. De regula, etajele mansardelor din Cluj Napoca sunt destul de mici. Prin urmare, atunci cand dezvoltati un proiect, trebuie pus accent pe tehnicile care extind vizual spatiul. De exemplu, folositi culori deschise, mese transparente, mobilier alb

DESIGN INTERIOR CASA DE LUX CLUJ NAPOCA

Pentru designul interior al unei case de lux, un stil clasic ar fi o solutie buna. Aceasta zona este potrivita pentru suprafete mari si, de asemenea, intruchipeaza bunastarea, demonstrand bogatia si gustul luxos al proprietarilor casei. De asemenea, astfel de stiluri de inalta tehnologie, moderne, baroc, art deco vor putea sublinia statutul ridicat. Alegerea depinde doar de preferintele personale ale clientului. Designul interior al unei case de lux nu tolereaza falsurile si compromisurile. Interiorul trebuie sa contina doar materiale naturale de lux, precum si elemente de decor exceptionale.

PROIECTAREA SI DECORAREA CASELOR IN FUNCTIE DE STIL

Alegerea stilului pentru amenajarea interioara in interiorul casei depinde de arhitectura cladirii si de preferintele personale ale clientilor. Deci, in zonele mari, stilul clasic va arata bine. Iar pentru o casa mica, stilul rustic sau modern este potrivit. Toate stilurile pot fi impartite in trei tipuri: clasic, modern si eclectic.

PROIECTARE DESIGN INTERIOR CASE DIN LEMN CLUJ NAPOCA

O noua tendinta in Romania dar si in Cluj Napoca este constructia de case din lemn. Acestea sunt alese pentru protectia mediului, estetica si economiile bugetului. Designul interior al unei case din lemn nu necesita lucrari de finisare costisitoare, iar materialul natural creeaza o atmosfera speciala. Cel mai adesea, designul unei case din lemn este proiectat in stil Art Nouveau, care combina confortul si simplitatea. In plus, o casa din lemn poate fi decorata in stil scandinav, clasic, stil cabana. Lemnul natural in sine este un material decorativ excelent, deci nu sunt necesare „decoratiuni” suplimentare. Schema de culori a interiorului este de preferinta nuante deschise, naturale.

Proiect de design interior al unei case la tara

Pentru a crea un proiect de design interior pentru o casa la tara sau o casa de vacanta in judetul Cluj, sunt necesare mai multe abordari, spre deosebire de casele la oras sau apartamente la bloc. Proiectantul trebuie sa tina cont de functionalitatea spatiului si sa asigure sisteme de comunicatii precum instalatii sanitare, incalzire, electricitate si gaze. De asemenea, conteaza din ce materiale este construita casa. Dar cea mai importanta diferenta este ca proiectantul lucreaza nu numai la interior, ci si la exteriorul casei. In ce consta proiectul de design interior al unei case la tara (etapele principale ale conceptului). In prima etapa, specialistii merg la locatie, efectueaza masuratori detaliate ale tuturor camerelor si realizeaza un plan al casei.

Designerul de interior dezvolta mai multe optiuni de dispunere, care includ zonarea functionala si amenajarea mobilierului. Dupa ce a ales un stil de amenajare, designerul de interior dezvolta un proiect 3D fotorealistic. Cu ajutorul modelelor tridimensionale, va fi posibila imaginarea vizuala a aspectului viitor al casei de la tara. In aceasta etapa, clientul poate face modificari: rearanja mobilierul, schimba culoarea. Cand proiectul de design interior este definitiv aprobat, specialistii incep sa realizeze schite 2D, care sa tina cont de instalatia electrica cu toate prizele si intrerupatoarele din casa. In continuare, se calculeaza costurile financiare ale implementarii proiectului de design interior si se face o estimare finala de pret pentru achizitia materialelor. Ultima etapa este punerea efectiva in practica a proiectului creat.

Caracteristici proiect design interior al caselor de tara si caselor de vacanta

Designul interior al casei de la tara trebuie combinat armonios cu exteriorul cladirii inclusiv curtea sau gradina. Alaturi de camerele de zi, toate camerele de utilitate sunt luate in considerare: spalatorie, camara, mansarda. Spre deosebire de apartamentele din Cluj Napoca, intr-o casa privata la tara camerele pot avea plafoane diferite la inaltime. In acest caz, este mai bine sa planificati un dormitor intr-o camera la mansarda si un birou la parter sau etaj. In proiectarea caselor de la tara pot aparea, de asemenea, elemente precum o scara, o camera pentru semineu, o piscina sau un garaj.

Proiect design interior casa Cluj Napoca pret

Firma design interior case vile Cluj Napoca

Puteti realiza un proiect de design interior casa in Cluj Napoca cu firma specializata in design interior si arhitectura de interioare pentru resedinte private de lux.

Designer de interior case Cluj Napoca pret

Consultanta design interior casa Cluj Napoca

Veti primi cele mai bune informatii si consultanta in alegerea stilului de design interior pentru casa dumneavoastra din Cluj Napoca oferita de echipa noastra de designeri de interior cu experienta de peste 10 ani in proiecte complexe de design interior pentru case.

Arhitect design interior case Cluj Napoca

Amenajari interioare case modern Cluj Napoca

Dupa realizarea proiectului de design interior va putem oferi servicii de amenajari interioare la cheie prin livrarea materialelor cuprine in proiectul 3D inclusiv mobilier pentru living, dormitor, baie importat de firma noastra de la cele mai renumitte branduri din Italia.

Amenajare living casa de lux stil mediteranean Cluj Napoca

Amenajari interioare case clasice cu etaj Cluj

Proiectul de design interior rezidential pentru case si vile in Cluj Napoca necesita un studiu tehnic detaliat al interiorului, deoarece casa nu trebuie sa fie numai frumoasa, ci si functionala, comoda si confortabila. Proiectul de amenajare interioara a unei case cu doua etaje in Cluj Napoca, chiar inainte de inceperea constructiei, va ajuta sa ganditi zonele functionale din casa.

Proiectul de design interior casa in Cluj Napoca realizat de specialistii studioului de design si arhitectura Nobili Design include urmatoarele planuri si desene 2D:

Proiect design interior standard

Decizie de planificare, explicarea spatiilor, planul de amenajare a mobilei si definirea zonelor functionale.

Planuri de instalare cu marcarea ferestrei si a usilor

Planuri de amenajare tavan care indica tipurile de materiale utilizate amplasarea corniselor

Planuri de amplsare a instalatiei echipamentelor de iluminat

Planuri de pardoseala cu tipurile de materiale utilizate parchet gresie travertin

Calcularea configuratiei aparatelor electrocasnice in bucatarie

Selectarea materialelor corpuri de iluminat, echipamente sanitare

Vizualizare tridimensionala a tuturor camerelor in 3D (inclusa in pretul unui proiect standard pana la 15 Iunie ).

Elaborarea unei estimari detaliate pentru lucrarile de amenajare si materiale la interior.

Dispunerea placilor de gresie si faianta (plan, desen, vizualizari 3D, imagini fotorealistice).

Proiectare si creare de mobilier si usi la comanda

Ofertare de preturi, inclusiv comanda, livrarea si acceptarea materialelor din punct de vedere al calitatii si cantitatii.

Supravegherea arhitecturala, inclusiv vizitele la santier, ajustarea desenelor si monitorizarea respectarii proiectului de design interior. 

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic: 0720.665.365

18 noiembrie 2021

Review-uri: