Design Interior Hoteluri

Vezi proiecte unice de design interior hoteluri realizate de firma Nobili Design. Solutii amenajare camera hotel cu materiale premium. Portofoliu receptie boutique de lux, concept realizat si implementat de designer profesionist. 

DESIGNUL INTERIOR DE HOTELURI ESTE ARTA ȘI ȘTIINȚA DE A ÎMBUNĂTĂȚI ESTETICA ȘI FUNCȚIONALITATEA SPAȚIILOR INTERIOARE ALE UNUI HOTEL. SCOPUL UNUI CONCEPT DE DESIGN ESTE DE A CREA UN MEDIU PRIMITOR ȘI CONFORTABIL PENTRU OASPEȚI, ÎN ACELAȘI TIMP ALINIÂNDU-SE CU MARCA HOTELULUI ȘI TEMA GENERALĂ.

Planificarea Spațiului

O planificare eficientă a spațiului este crucială pentru a optimiza fluxul de oaspeți și personal din hotel. Designerii de interior planifică cu atenție amenajarea zonelor de recepție, camerelor de oaspeți, restaurantelor, saloanelor și a altor facilități pentru a asigura o experiență placută și eficientă pentru vizitatori.

Temă și Concept

Hotelurile au adesea teme specifice sau concepte de design care ghidează estetica generală. Tema aleasă poate varia de la contemporan și minimalist la clasic și opulent, în funcție de piața țintă a hotelului și de identitatea mărcii.

Culori și materiale

Selectarea culorilor și materialelor adecvate joacă un rol important în stabilirea tonului și a atmosferei unui hotel. Alegerea culorilor poate evoca diferite emoții și poate influența dispozițiile oaspeților, în timp ce materiale precum lemnul, piatra, sticla și țesăturile contribuie la textura generală și confortul spațiului.

Iluminatul Hotelului

Designul de iluminat este esențial în crearea atmosferei dorite în cadrul unui hotel. Diferite zone pot necesita diverse soluții de iluminat, cum ar fi iluminarea moale și caldă în camerele de oaspeți pentru o senzație confortabilă, sau iluminarea vibrantă și dinamică în spațiile publice, cum ar fi hol și restaurante, pentru a crea un mediu primitor.