design casa moderna Bucuresti

Care sunt pasii unui concept de design interior pentru case?

Suna: 0720.665.365

Vrei să aflii ce se află în spatele unui proiect de design interior case de succes? Orice proces de amenajări interioare case înseamnă creativitate și viziune. Acestea sunt valorificate prin respectarea unor tehnici și concepte stricte de design. În acest articol vei descoperi câteva dintre secretele unui designer de interior de prestigiu.idei_design_interior_case, designeri_de_interior_case

idei_de_design_interior_case, designeri_de_case_pret

Concept_design_interior_case, Designeri_de_case_moderne

Echipa Nobili Design îți prezintă câteva dintre conceptele care stau la baza unui astfel de proiect. Având o experiență vastă în domeniul amenajărilor interioare de lux, ne-am dezvoltat tehnicile și modul de abordare astfel încât să putem crea designuri unice și excepționale. Scopul nostru este să aducem un plus de valoare în viața ta prin crearea unui design care te definește. Specialiștii noștri combină creativitatea cu diferite tehnici de design pentru crearea designurilor unice.

Design pentru case moderne – Cum folosim culorile?

Culorile sunt cele care dictează starea transmisă de o anumită încăpere. Pentru a crea un design de excepție, ne ajutăm de reguli cromatice. Roata culorilor reprezintă un ghid excelent pentru a înțelege cum poți combina culorile pentru un rezultat fabulos. Dacă îți dorești ca în design-ul tău să folosești mai multe nuanțe ale unei singure culori, alege culori care sunt situate una lângă alta.

O altă tehnică pe care experții noștri în amenajări interioare o folosesc este folosirea culorilor complementare. Acest lucru înseamnă că alegem culori care sunt situate opus pe roata culorilor. De exemplu, pentru un design rafinat, clienții noștri favorizează asocierea roșului cu verde, întrucât se armonizează de minune cu materialele luxoase precum aurul și argintul.

Importanta mobilierului in design interior case 

Întotdeauna mobila de o calitate superioară va fi cheia spre un design stilat și ravisant. Designerii de interior definesc și personalizează interioarele prin obiecte de mobilier grandioase. Mai mult decât atât, mobila poate face ca o cameră să pară mai spațioasă, mai primitoare și îi poate chiar oferi un aspect solemn. Este des folosită simetria pentru a da senzația unui aspect îngrijit și maiestuos.

Pentru serviciile noastre de amenajări interioare case, designerii folosesc produse selecționate. Ei vin cu cele mai bune propuneri pentru ca locuința ta să se diferențieze. Pentru ei, mobila reprezintă combinația perfectă între stil, confort și funcționalitate. Pe site-ul nostru găsești obiecte de mobilier premium fabricate în Italia, care sunt menite să se potrivească stilului dorit și să înnobileze aspectul casei tale. Trebuie să știi că o cameră este readusă la viață atunci când există un dans estetic între mobilă, culori și lumină.

Cum alegem corpurile de iluminat pentru casa ta?

Cine a spus că lămpile nu constituie o parte importantă din aspectul vizual al camerei tale? Corpurile de iluminat pot fi considerate un accesoriu care adaugă un plus de valoare designului interior. Ele reprezintă mai mult decât un obiect funcțional. Iubitorii de frumos, care își doresc să formeze o conexiune strânsă cu locuința lor, se folosesc de astfel de detalii.

Echipa noastră folosește corpuri de iluminat mai ales pentru amenajările în stil modern. Acestea schimbă întru totul modul în care percepem o anumită încăpere. Îți dorești să oferi un plus de extravaganță și eleganță sufrageriei sau dormitorului tău? Ne folosim de modele interesante și de jocurile lor de lumini pentru a defini încăperea. Mai ales pentru iubitorii de cărți, o lampă elegantă și practică le va aduce un plus de valoare în viața de zi cu zi.

Proiecte case de excepție realizate de designeri talentati

Texturile au puterea de a transforma un design monoton într-unul care denotă opulență și bun gust. Din respect pentru ei și casa lor, oamenii cu prestanță folosesc întotdeauna texturi de calitate. Folosirea acestora în combinație cu diferite tonuri cromatice va crea un design personalizat și echilibrat. În același timp, evităm crearea unui aspect obositor și aglomerat, axându-ne doar pe câteva tipuri de texturi.

Experții noștri în amenajări interioare case dau cu ajutorul texturilor o anumită temperatură camerelor. De exemplu, pentru crearea unei temperaturi reci, sunt folosite texturile strălucitoare și netede. Mai mult decât atât, pentru o cameră în care predomină o singură culoare, vor fi folosite mai multe tipuri de texturi pentru adăugarea unei note subtile de rafinament. 

Experții în amenajări interioare Nobili Design se adaptează constant la cerințele clienților și la arhitectura și caracteristicile fiecărei locuințe. Am amenajat atât case, vile cât și apartamente de lux în București și în multe alte orașe din țară. Dacă îți dorești să afli mai multe despre ce se află în spatele unui design de succes, accesează site-ul nostru pentru informații prețioase.

    Cuprins

    Nobili Design