firma design interior cluj romania

Va uram bun venit pe site-ul nostru Nobili Design. Obiectivul principal al Biroului nostru de design interior, arhitectura si amenajari interioare este crearea unei aliante de creatie individuala, care sa reflecte cel mai bine toate ideile tale de confort si frumusete. Pentru echipa noastra profesionala, importanta nu este cantitatea ci calitatea serviciilor. Apreciem sincer alegerea de a face totul cu noi, si pentru a ne asigura ca esti multumit de serviciile noastre, suntem dispusi sa te invitam la o intalnire introductiva si sa raspundem la oricare dintre intrebarile tale legate de serviciile de design interior, amenajari interioare 3d prestate de firma noastra.

Dupa trecerea in revista a portofoliului nostru, poti fi sigur ca indiferent de marimea interiorului si de stilul de proiectare, vom rezolva profesional sarcinile. In timp ce lucram la interiorul visat de tine si pus in practica de noi, fie ca este vorba de o casa moderna, o vila in stilul clasic sau in stil modern, sau un spatiu comercial modern si functional, noi vom avea o abordare calitativa, pentru a realiza proiectul visat de tine.

Noi suntem in stare sa ascultam si sa realizam dorintele tale. Bazat pe aceste dorinte, vom realiza decizii de planificare care vor satisface cel mai bine ideea ta de confort si functionalitate. Vizualizarile 3D fotorealiste te vor ajuta sa vezi cum va arata viitorul tau interior, putand sa aprobi sau sa dezaprobi corectitudinea alegerii facute. Poti schimba ceea ce nu corespunde dorintelor tale, iar acest lucru se poate face mult mai usor pe calculator, decat in timpul fazei de amenajare.

Avand in proiect imagini cu elemente detaliate, specialistii nostri vor fi capabili sa simplifice comunicarea cu constructorii. Si ce poate fi mai important decat economia de timp si eliminarea stresului? Vei avea o imagine completa a bugetului alocat, ca parte a proiectului de amenajare, incluzand designul prin randarile 3d create cu specificatii tehnice detaliate.

Chestionarea atenta si pasiunea de a studia dorintele si preferintele stilului de amenajari interioare, precum si ale componentelor viitorului interior, se bazeaza pe anii de experienta  si pe atentia la dorintele clientilor. Inca dintr-un stadiu preliminar, vei sti ce lucrari vom executa in domeniul amenajarilor de interior.

Noi, cei de la Nobili Design, vom avea o abordare amanuntita pentru a crea un interior frumos, combinat cu functionalitatea fiecarui metru patrat a spatiului. Poti veni sa ne spui ca vrei mai mult spatiu, aer si lumina, dar si multe alte lucruri, insa nu stii cum sa faci. Echipa noastra formata din specialist designer de interior, arhitect proiectant, manager de proiecte, suntem capabili sa dezvoltam ideea pe care tu o ai, insa nu stii cum sa o abordezi. Pornind de la ideea ta, vom reusi sa realizam un interior frumos, functional si armonios la preturi transparente si clare. Poti intra pe site-ul nostru in sectiunea portofoliu rezidential, pentru a-ti forma o parere cu privire la  calitatea si diversitatea proiectelor realizate de firma noastra, la tipul de materiale folosite in randarile 3d cat si la

costuri si servicii de amenajari interioare, dar si despre mobilier si materiale, pe care noi ti le putem furniza la cerere, cum ar fi mobila italiana, gresie si faianta, usi de interior din Italia, electrocasnice Smeg,  seminee electrice 3D, corpuri de iluminat, parchet stratificat Kahrs, tavane extensibile canapele coltare Ditre Italia si multe alte elemente de decor. 

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Design

Acordam o importanta deosebita fiecarui proiect de design interior de aceea pentru a stabili o intalnire cu echipa noastra de specialisti ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact . Pentru a ne intalni si pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra trimiteti schitele imobilului, cateva detalii legate de stilul de amenajare dorit iar noi va vom raspunde cu oferta de pret personalizata urmand a ne deplasa la locatia respectiva pentru discutii detaliate asupra proiectului de design interior.

Contact Nobili Design

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-design.ro

Raza de acoperire pe judete si orase din Romania in care puteti realiza un proiect de design interior, amenajari interioare cu firma Nobili Design: Cluj Napoca, Turda, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Lugoj, Bistrita, Targu Mures, Targu Jiu, Hunedoara, Deva, Caras, Drobeta Turnu Severin, Salaj, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Mehedinti, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Sibiu. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.