Despre Nobili Design

Avem in portofoliu proiecte de design interior realizate pentru case, apartamente, restaurante, camere de hotel amenajate cu materiale premium importate de firma noastra din Italia.

Despre Noi

Nobili Design este un birou de design interior, arhitectura si amenajari interioare, o companie care reuneste specialisti entuziasti, inzestrati cu multa creativitate, iubitori de frumos, de rafinament si eleganta. Obiectivul nostru principal este sa oferim unicitate, calitate, rafinament si confort, chiar si celui mai simplu design. Activam pe piata de profil de multa vreme, fiind printre firmele lider de piata inca din 2008. Avem un portofoliu amplu de proiecte, care pot fi folosite drept sursa de inspiratie sau reper, de catre dvs, potentialii nostri clienti. Insa, la noi, nu exista doua proiecte identice; profesionistii nostri va vor oferi, cu siguranta, acea nota de individualitate, care sa faca fiecare proiect unic, inedit. Profesionistii nostri lucreaza, intotdeauna, in concordanta cu dorintele clientilor, intr-o stransa colaborare cu acestia, astfel’ incat este aproape imposibil ca lucrarea finala sa fie diferita de viziunea care i-a stat la baza. Lucram doar cu materiale de cea mai buna calitate, materiale certificate, pentru ca ne dorim sa conferim durabilitate int timp, oricarui proiect de design gestionat de noi. Lucram cu bugete stricte, clar stabilite inca de la inceput, astfel incat sa nu existe echivoc in privinta costurilor finale.

Oferim si solicitam transparenta si seriozitate maxima, precum si servicii de o calitate net superioara, astfel incat sa ne putem fideliza clientii si sa ne cladim o reputatie ireprosabila, care sa inspire incredere in expertiza si serviciile pe care le realizam.

Nobili Design