Piele Naturala

Vezi modele de Piele naturala pentru tapiterie mobilier. ✅ Catalog online cu piele de bovina finisata de origine italiana.⭐ Culori disponibile peste 500: Piele alba, bej, maro, crem, neagra, verde, gri, turcoaz, caffe latte, coniac.✔️ Bucati de piele de aproximativ 5 mp cu preturi la metru.

Tipuri de Piele naturala pentru tapiterie mobilier. Vanzari piele de bovina finisata de origine italiana. Piele alba, neagra, maro, crem, verde, bej. Pret la metru.

Tipurile de piele pentru tapițerie se referă la diferitele tipuri de piei utilizate în procesul de tapițare a mobilierului, cum ar fi canapele, scaune și alte piese de mobilier. Fiecare tip de piele de tapițerie are caracteristicile sale unice, care pot influenta aspectul, durabilitatea și senzația de mobilier. Iată câteva tipuri comune de piele pentru tapițerie:

Piele integrală

pielea integrală este considerată cel mai de înaltă calitate și cel mai durabil tip de piele. Este realizat din stratul superior al pielii, care păstrează granulația naturală și urmele pielii animalului. Acest tip de piele îmbătrânește frumos și dezvoltă o patina bogată în timp.

Piele cu granulație superioară

Pielea cu granulație superioară este, de asemenea, făcută din stratul superior al pielii, dar suferă o prelucrare suplimentară pentru a elimina imperfecțiunile. Este șlefuită și finisată, rezultând un aspect neted și mai uniform în comparație cu pielea de culoare integrală.

Piele despicată

Pielea despicată este derivată din straturile inferioare ale pielii după ce granulația superioară a fost îndepărtată. Este mai puțin durabilă și nu la fel de premium ca pielea integrală sau cu granulație superioară. Pielea despicată este adesea folosită în producția de piele de căprioară.

Piele cu granulație corectată

Pielea cu granulație corectată este piele cu granulație superioară care a fost șlefuită pentru a elimina imperfecțiunile și apoi gravată cu un model de granulație artificială. Este mai accesibilă decât pielea integrală, dar este posibil să nu aibă același aspect și senzație naturală.

Piele anilină

Pielea anilină este un tip de piele care este vopsită cu coloranți solubili fără nicio acoperire de suprafață, păstrând textura naturală și urmele pielii. Este moale și luxos, dar poate fi mai susceptibil la pete și decolorare.

Piele semi-anilină

Pielea semi-anilină este similară cu pielea anilină, dar are un strat protector ușor aplicat pentru a spori durabilitatea și rezistența la pete.

Piele Nubuck

Pielea Nubuck este fabricată din piele cu granulație superioară și șlefuită pentru a crea o suprafață moale și catifelată. Este mai delicat și poate necesita îngrijire specială pentru a-și menține aspectul.

ATUNCI CÂND ALEGEȚI PIELEA PENTRU TAPIȚERIE, LUAȚI ÎN CONSIDERARE FACTORI PRECUM ASPECTUL DORIT, NIVELUL DE DURABILITATE, CERINȚELE DE ÎNTREȚINERE ȘI BUGETUL ALOCAT. DIFERITE TIPURI DE PIELE SE POTRIVESC DIFERITELOR STILURI DE VIAȚĂ ȘI PREFERINȚE, AȘA CĂ ESTE ESENȚIAL SĂ O ALEGEȚI PE CEA CARE SE POTRIVEȘTE CEL MAI BINE NEVOILOR DUMNEAVOASTRA ȘI COMPLETEAZĂ ASPECTUL INTERIOR AL CAMEREI.

Review-uri: