mobila dormitor clasica,dormitoare italiene pret

Mobila dormitor italiana - Mobilier dormitor clasic de lux Ares

Tel: 0720.665.365
Mobilier dormitor clasic de lux Ares

Mobilier dormitor stil clasic de lux Meteora Italia. Preturile sunt informative si pot suferi modificari.

dormitor ares.

pat dormitor ares 5750.

Pat tapitat de lux Ares cod_5750. Dimensiuni: L 233 l 172 H 122 cm. Pret 3.200 Euro TVA inclus.

noptiera cu trei sertare ares 6076.

Noptiera dormitor cu 3 sertare Ares cod_6076. Dimensiuni: L 52 l 52 H 51 CM. Pret 1.625 Euro TVA inclus

taburet tapitat ares 122.

Taburet tapitat Ares cod_122. Dimensiuni: Diametru 50 H 43 CM. Pret 562 Euro TVA inclus

lampadar ares 6012.

Lampadar Ares cod_6012. Dimensiuni: Diametru 50 H 205 CM. Pret 1.100 Euro TVA inclus.

Termen de livrare 45-65 zile.

Combinatia de materiale folosite pentru producerea acestei colectii este atent aleasa astfel ca lemnul natural folosit pentru productia paturilor tapitate in combinatie cu tesaturile fine confera o fiabilitate maxima si confort unui dormitor clasic de lux.

Vizualizati si Pat dormitor tapitat de lux Capri

Eleganta si rafinamentul pe care le pot transmite o comoda de dormitor sau o noptiera de dormitor din colectia Meteora este data de finisajele si materialele combinate, structuri de lemn cu sertare din MDF, pictura manuala aplicata pe sertare sau broderia de sculpturi executate manual confera valoare si unicitate fiecarei piese de mobilier de dormitor.

Mobilierul clasic de dormitor in stil european permite dezvoltarea unor proiecte rezidentiale exclusive, gama larga de paturi de dimensiuni mari si stiluri de paturi tapitate satisfac o gama larga de clienti care doresc paturi elegante de ultima generatie.

Mobilier pentru dormitor stil clasic colectia Ares producator Meteora Italia. Gama larga de paturi, noptiere si comode care satisfac toti clientii care doresc mobilier de ultima generatie made in Italy.

Mobilier dormitor clasic de lux Ares

Mobilier dormitor clasic de lux Italia

Paturi dormitoare clasice italiene

Mobilier dormitor clasic producator Italia

Dormitoare italeiene clasice de lux preturi

Mai multe colectii cu mobilier dormitor clasic Italia: mobila dormitor clasica | dormitoare clasice italiene | mobilier dormitor clasic | mobila dormitor clasica preturi | mobila dormitor moderna

Mobila dormitor clasica colectia Live Italia

Mobila pentru dormitor clasic alba din lemn colectia Meteora Italia. Un pat de lux tapitat, o noptiera, o comod si un taburet tapitat, piese de mobilier care formeaza colectia de mobila pentru dormitor Live, proiectate si realizate cu eleganta. Vanzari online pret producator in Cluj Napoca, Arad.

Vei Articol»

Mobila dormitor clasica Via Veneto

Mobila dormitor clasica din lemn cu finisaje de lux colectia Via Veneto a fost realizata pentru proiecte de lux si clientii care doresc un mobilier elegant produs in Italia. Dormitoare clasice albe cuprind paturi tapitate, comode, dulap de haine cu livrare in Cluj Napoca, Oradea, Arad, Sibiu.

Vei Articol»

Continut

Nobili Design