design interior apartamente cluj

Cei care detin un apartament in Cluj, pot merge pe mana specialistilor de la Nobili Design atunci cand vine vorba de amenjarea unei astfel de locuinte.

Daca esti atras de tot ce inseamna abstract, culori si linii simple cat si spatii deschise, stilul modern de design interior ti se potriveste de minune. Pentru un astfel de proiect rezidential, aveti nevoia de iscusinta si priceperea unor specialisti cu viziune. Pentru un apartament cu 4 camere din Cluj, arhitectii recomanda spatiile deschise, de pilda un living amplu in care sa intre lumina naturala prin integrarea unor fereste mai mari. In cea ce priveste cromatica stillului modern de design interior, sugestia specialistilor de la Nobili Design ar fi griul, albul si nuante de bej si crem. Parchetul poate fi din lemn stratificat de o culoare inchisa precum wenge, iar daca vorbim de gresia si faianta din baie, puteti merge pe linii si culori la fel de simple si moderne. Pentru un living de tip spatiu deschis, decorarea unei astfel de incaperi este esentiala. Recomandam mobilier cu linii simple, spatii de depozitare cat mai generoase si accesorii care urmeaza anumite standarde. Cu ajutorul designerilor, decorarea livingului, dormitorului sau bucatariei dintr-un apartament modern cu 4 camere din Cluj va fi un succes garantat. Analizarea formei, texturii si cantitatii fiecarui accesoriu in parte face parte din procesul de amenajare interioara, indiferent de incapere. Daca va doriti un dormitor modern amenajat cu stil, optati pentru mici detalii precum tablouri abstracte, sticlarie, ceramica si alte astfel de forme stilizate care te duc in zona de modernism. Corpurile de iluminat sunt si ele o parte semnificativa in decorarea unui hol simplu dintr-un apartament cu 4 camere. Asadar, sugestia designerilor ar fi sa alegeti fie niste lustre din sticla, fie niste spoturi sau lampadere care vor umple golul din hol. Jocul cu textura fiecarui element de decor este extrem de important si doar un specialist o poate face cu brio. Riscul aglomerarii unui spatiu interior poate distruge intregul aspect modern al apartamentului cu 4 camere. Asadar, apelati cu incredere la o echipa de arhitecti si designeri de interior care stiu ce implica un astfel de proiect. Alegerile dumneavoastra vor fi mult mai simple, deoarece Nobili  Design colaboreaaza cu cei mai buni producatori de mobilier din industrie si cei mai buni furnizori in materie de accesorii si materiale pentru amenajari si design interior. Un apartament modern cu 4 camere din Cluj sau oricare alt oras din Romania va fi o provocare pe care specialistii din echipa noastra o vor trece cu brio.

 

 • Vizualizari 3d - Design interior

  Vizualizari 3d Vizualizari 3d personalizate conceptului de design interior. ...


  Citește mai departe:
 • Design interior restaurant evenimente stil clasic Cluj

  Proiect design interior restaurant evenimente stil clasic de lux realizat de Nobili Design in Cluj Napoca. ...


  Citește mai departe:
 • Design interior casa clasica cu etaj Satu Mare

  ...


  Citește mai departe:
 • Amenajari Interioare

  Amenajari Interioare Servicii amenajari interioare case, vile clasice cu etaj. ...


  Citește mai departe:
 • Design interior apartament 4 camere Cluj Napoca

  ...


  Citește mai departe:
 • Design interior casa stil clasic cu etaj Baia Mare

  ...


  Citește mai departe:
 • Arhitectura Interioare

  Arhitectura Interioare Biroul nostru de arhitectura si design interior poate crea concepte personalizate 3d pentru ca...


  Citește mai departe:
 • Design interior casa stil clasic cu etaj in Covasna

  Proiect design interior casa clasica cu etaj realizat de Nobili Design in Covasna. ...


  Citește mai departe:
 • Design Interior

  Design Interior Nobili Design este o firma de design, arhitectura si amenajari interioare, care dezvolta permanent id...


  Citește mai departe:
 • Design interior casa cu etaj stil clasic Targu Jiu

  Proiect design interior casa stil clasic cu 4 camere realizat de firma Nobili Design in Targu Jiu. ...


  Citește mai departe:
 • Design interior casa clasica cu etaj in Sibiu

  Proiect design interior casa stil clasic cu etaj realizat de firma Nobili Design in Sibiu. ...


  Citește mai departe:
 • Desig interior casa clasica Ramnicu Valcea

  ...


  Citește mai departe:
 • Design interior casa stil eclectic Bistrita

  ...


  Citește mai departe:
 • Design interior vila clasica cu mansarda Alba Iulia

  ...


  Citește mai departe:
 • Design interior casa stil clasic cu mansarda in Arad

  ...


  Citește mai departe:

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Design

Acordam o importanta deosebita fiecarui proiect de design interior de aceea pentru a stabili o intalnire cu echipa noastra de specialisti ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact . Pentru a ne intalni si pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra trimiteti schitele imobilului, cateva detalii legate de stilul de amenajare dorit iar noi va vom raspunde cu oferta de pret personalizata urmand a ne deplasa la locatia respectiva pentru discutii detaliate asupra proiectului de design interior.

Contact Nobili Design

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-design.ro

Raza de acoperire pe judete si orase din Romania in care puteti realiza un proiect de design interior, amenajari interioare cu firma Nobili Design: Cluj Napoca, Turda, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Lugoj, Bistrita, Targu Mures, Targu Jiu, Hunedoara, Deva, Caras, Drobeta Turnu Severin, Salaj, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Mehedinti, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Sibiu. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.