Proiectarea unei amenajari interioare de la cap la coada implica specialisti care vor lua in considerare mai intai de toate, spatiul locuintei dumneavoastra. Asa ca daca sunteti proprietarul unui apartament cu 4 camere din Sibiu si sunteti in cautare de un concept inovator, Nobili Design este firma ideala pentru acest proiect.

Vizualizati si proiectul: Design interior apartament 4 camere Cluj Napoca

Cititi si despre proiectul: Design interior apartament 4 camere Resita

Cel mai important pas in conceperea unui proiect de design interior 3D este discutia cu clientul.

Fiecare are propriile sale idei si o anumita viziune in cea ce priveste designul interior, asadar este bine sa impartasiti aceste ganduri cu o firma specializata in design interior apartamente. Astfel veti avea o imagine de ansambul asupra a tot cea ce inseamna o bucatarie moderna sau un living decorat in stil clasic de lux.

Totul se va alege impreuna cu designerii, acestia colaborand cu furnizori si branduri de lux din domeniul amenajarilor interioare. Integrarea anumitor elemente in apartamentul cu 4 camere se pune in practica cu usurinta, daca clientul si specialistii in design interior colaboreaza. Uneori bugetul poate influenta alegerea anumitor piese, insa trebuie tinut cont ca atunci cand ne dorim un stil luxos pentru amenajarea interioara si bugetul alocat unui astfel de proiect este cu mult mai mare.

Piese de mobilier alese de designeri, precum o sofa din catifea sau un pat matrimonial, import Italia sunt doar cateva optiuni pentru un stil de design interior clasic. Exista mult mai multe variante cand vine vorba de incorporarea unor piese de mobilier clasic mai mult sau mai putin scumpe in apartamnetul cu 4 camere din Sibiu. O bucatarie intr-un astfel de apartament de pilda, poate etala un aer luxos cu doar cateva piese cheie de mobilier. Recomandam si incorporarea electrocasnicelor din gama Smeg pentru a crea un spatiu aerist si ergonomic, fie ca vorbim de un stil mai modern sau unul mai clasic.

Pentru a pastra acel aer rafinat intr-o incapere precum bucataria, specialistii sugereaza implemenatarea unei pardoseli din lemn stratificat, in nuante naturale iar pentru cromatica peretilor, este bine sa optam pentru tonuri pastel. Decorarea bucatariei nu este necesara, insa daca luam in considerare un living spatios in apartament, se recomanda anumite piese de decor distinctive. Fie ca clientul merge pe un stil clasic de design interior sau unul modern, alegerea obiectelor de decor implica un anumit grad de cunostinte in domeniu cat si expertiza.

Tocmai de aceea, avand niste specialisti alaturi in acest proces de amenajare interioara, alegerile dumneavoastra vor fi simplificate considerabil. Obiecte de arta, tapiterii fine, draperii cu imprimeuri elegante sau moderne, obiecte din ceramica sau sticla, gresie si faianta baie, toate acestea fac parte dintr-un proiect de design interior pentru un apartament cu 4 camere. Pana si corpurile de iluminat joaca un rol fundamental in fiecare incapere din apartamenent.

Asadar optati pentru lustre, aplice sau lampadare pentru a orna peretii sau tavanul si pentru a crea zone de lumina mai mult sau mai putin puternice. Aveti incredere in specialistii de la Nobili Design pentru a avea un apartament cu 4 camere de vis. Design interior apartament clasic Sibiu

Mai multe proiecte de design interior din portofoliu Nobili Design: Design interior Case Vile | Design interior apartamente | Design interior Restaurante | Design interior coafor | Servicii design interior pret | Arhitectura Interioare | Amenajari Interioare | Design interior case clasice | Design interior case moderne

16 mai 2024

Review-uri: