Proiect design interior casa stil clasic Sibiu

Studio amenajari interioare Sibiu

Firma design interior Sibiu

Arhitect amenajari interioare Sibiu

Colectii mobila italiana: mobila dormitor clasica | dormitoare clasice italiene | mobilier dormitor clasic | mobila dormitor clasica preturi | mobila dormitor moderna | design interior case

Proiect design interior apartament modern realizat de firma noastra in Cluj Napoca. Cei care detin un apartament in Cluj, pot merge pe mana specialistilor de la Nobili Design atunci cand vine vorba de amenjarea unei astfel de locuinte. Daca esti atras de tot ce inseamna abstract, culori si linii simple cat si spatii deschise, stilul modern de design interior ti se potriveste de minune.

Pentru un astfel de proiect rezidential, aveti nevoia de iscusinta si priceperea unor specialisti cu viziune. Pentru un apartament cu 4 camere din Cluj, arhitectii de interior recomanda spatiile deschise, de pilda un living amplu in care sa intre lumina naturala prin integrarea unor fereste mai mari. In cea ce priveste cromatica stillului modern de design interior, sugestia specialistilor de la Nobili Design ar fi griul, albul si nuante de bej si crem.

Parchetul poate fi din lemn stratificat de o culoare inchisa precum wenge, iar daca vorbim de gresia si faianta din baie, puteti merge pe linii si culori la fel de simple si moderne. Pentru un living de tip spatiu deschis, decorarea unei astfel de incaperi este esentiala. Recomandam mobilier cu linii simple, spatii de depozitare cat mai generoase si accesorii care urmeaza anumite standarde.

Cu ajutorul designerilor, decorarea livingului, dormitorului sau bucatariei dintr-un apartament modern cu 4 camere din Cluj va fi un succes garantat. Analizarea formei, texturii si cantitatii fiecarui accesoriu in parte face parte din procesul de amenajare interioara, indiferent de incapere. Daca va doriti un dormitor modern amenajat cu stil, optati pentru mobila dormitor italiana dar si pentru mici detalii precum tablouri abstracte, sticlarie, ceramica si alte astfel de forme stilizate care te duc in zona de modernism. Corpurile de iluminat sunt si ele o parte semnificativa in decorarea unui hol simplu dintr-un apartament cu 4 camere.

Asadar, sugestia designerilor ar fi sa alegeti fie niste lustre din sticla, fie niste spoturi sau lampadere care vor umple golul din hol. Jocul cu textura fiecarui element de decor este extrem de important si doar un specialist o poate face cu brio. Riscul aglomerarii unui spatiu interior poate distruge intregul aspect modern al apartamentului cu 4 camere. Asadar, apelati cu incredere la o echipa de arhitecti si designeri de interior care stiu ce implica un astfel de proiect.

Solutii amenajari interioare apartamente in Cluj Napoca

Alegerile dumneavoastra vor fi mult mai simple, deoarece Nobili Design colaboreaaza cu cei mai buni producatori de mobilier din industrie si cei mai buni furnizori in materie de accesorii si materiale pentru amenajari si design interior. Un apartament modern cu 4 camere din Cluj sau oricare alt oras din Romania va fi o provocare pe care specialistii din echipa noastra o vor trece cu brio.

Design interior apartament 4 camere Cluj Napoca | Design interior apartamente

Descopera proiecte realizate de - Studio Design Interior Cluj Napoca

16 martie 2024

Review-uri: