Contact Nobili Design

Contact Nobili Design

Am facut o selectie cu proiecte de design interior case in care detaliile si finisajele fac diferenta. Specialistii Nobili Design va stau la dispozitie pentru a crea un interior clasic de lux, menit sa reflecte intru totul gustul, personalitatea si stilul dumneavoastra de viata.

Cand vine vorba de cumpărarea sau construirea unei case in orașul Cluj Napoca, una dintre primele decizii pe care le veți lua este ce stil doriți să fie casa dvs, iar pentru asta, Nobili Design este principalul tău ajutor. Diferența dintre casele moderne și cele clasice depășește ceea ce satisface ochiul. Iată câteva dintre trăsăturile cheie care definesc aceste două stiluri populare.

Oamenii folosesc adesea termenii clasic, modern ca sinonime pentru vechi și nou. In realitate, există mai mult arhitectura modernă și tradițională decât vârsta. De fapt, unele case moderne au aproape o sută de ani, iar multe case recent construite continuă stilul clasic. Deși aceste stiluri diferă ca origine, casele clasice, in viziunea designerilor și arhitectilor din echipa Nobili, tind să aibă mai multe caracteristici comune.

Aceste caracteristici includ pridvoare mari, deschise, cu grinzi și căpriori înclinate, dormere și un acoperiș înalt, ascuțit, cu unul sau mai multe praguri. Noi folosim folosesc materiale de construcție tradiționale, cum ar fi cărămidă, lemn, tencuială, stuc și piatră. În arhitectura modernă, Nobili Design respinge acele înfloriri clasice în favoarea unui design simplu, curat. În cazul în care pentru casele clasice din Sibiu, Arad, noi folosim detalii elegante, casele moderne îndepărtează bibelourile pentru a lăsa structura de bază să vorbească de la sine.

Multe case moderne prezintă un acoperiș plat sau cu pantă joasă, linii drepte și un exterior curat, cu textură mică sau deloc. Arhitecții nostri utilizează materiale de construcție mai noi, mai avansate din punct de vedere tehnologic, precum oțelul armat, betonul și plasticul. În timp ce casele clasice făcute de Nobili Design in Oradea, Timisoara au o amprentă mai mare decât casele moderne, spațiul este împărțit în mod obișnuit într-un număr de camere mici, cu un singur scop, în loc de câteva mari, cele modern sunt diferite.

Nobili Design știe că în conformitate cu designul minimalist, planurile moderne sunt optimizate pentru a profita la maximum de spațiu, cu camere polivalente și spații transparente, cu concept deschis. Fiind prima alegere a multor clienți din Cluj, Baia Mare, Satu Mare si toată România, suntem deschiși colaborărilor online care au avut foarte mult succes până acum. Toate proiectele noastre debordează eleganță, opulență și rafinament, care pot depăși așteptările oricui.

Proiecte design interior case

Pentru proiectele de design interior rezidentiale aflate in portofoliul nostru privind amenajarea caselor in Cluj Napoca, Timisoara, Sibiu sau Hunedoara, designerii si arhitectii au implementat stiluri de design interior variate, in functie de cerintele clientilor. Oferim proiecte de design interior la cheie cat si consultanta pe toata durata procesului de amenajare, fie ca este vorba de design interior case cu etaj, vile cu mansarda in stil clasic, modern, ecletic ori baroc in Targu Mures, Baia Mare, Oradea, Alba Iulia sau in alte orase din Romania.

Fiecare stil de design interior are propriile elemente definitorii, iar alaturi de specialistii Nobili Design aceste elemente se vor regasi cu usurinta in living, in bucatarie sau in dormitorul casei dumneavoastra. Inainte de-a alege mobilierul, paleta de culori si finisajele, designerii impreuna cu clientul vor elabora un plan referitor la fiecare incapere si cea ce clientul isi doreste sa obtina in urma aplicarii pentru un concept personalizat de design interior. Ulterior, specialistii vor crea o schita 3D pentru ca clientul sa vada formatul nou al casei sale. Odata aprobata aceasta schita, specialistii vor demara proiectul de amenajare interioara.

Bineinteles, alegerea stilului de design interior se va face de catre client, tinandu-se cont intotdeauna de posibilitatile financiare ale acestuia si de preferintele sale. Deci, daca clientul viseaza o casa in stil clasic de lux, designerii recomanda un mobilier alb sau crem, elegant in fiecare incapere, import Italia, din lemn masiv cu elemente sculpate. Astfel de detalii fac diferenta la acest tip de mobilier clasic din lemn. Pentru pardoseala, un parchet din lemn stratificat este cea mai buna alegere iar pentru baia sau bucatarie, gama de gresie si faianta portelanata din gama premium Italia va reda acel aer rafinat si luxos.

Perdele, draperiile, corpurile de iluminat precum si alte mici accesorii vor veni in completarea camerelor din casa decorata in stil clasic din Satu Mare, Bistrita sau Targu Jiu. Aceleasi reguli se aplica si pentru o casa moderna cu etaj, fiecare piesa, elemente sau finsaj incorporat va avea la baza dorintele clientului si viziunea designerilor nostri. Designerii Nobili Design vor facilita intregul proces de amenajare interioara si vor interveni atunci cand este nevoie cu sfaturi, recomandari si sugestii pentru o executie fara cusur a proiectului rezidential de design interior.

Sfatuim clientii nostri sa faca alegerile care ii multumesc pe ei si sa isi puna increderea in mainile unei firme specializata in design si amenajari interioare precum Nobili Design pentru ca astfel succesul proiectului de design interior este unul garantat.

Vizualizati portofoliu cu proiecte de design interior realizate de firma Nobili Design: