Design interior case - Amenajari interioare de lux

Proiecte portofoliu design interior case vile clasice de lux realizate de firma Nobili Design. Design interior case moderne cu etaj realizate de firma noastra.  Am facut o selectie cu proiecte de design interior case in care detaliile si finisajele fac diferenta. Specialistii Nobili Design va stau la dispozitie pentru a crea un interior clasic de lux, menit sa reflecte intru totul gustul, personalitatea si stilul dumneavoastra de viata.

Solutii design interior profesional

Cand vine vorba de cumpărarea sau construirea unei case in orașul Cluj Napoca, una dintre primele decizii pe care le veți lua este ce stil doriți să fie casa dvs, iar pentru asta, Nobili Design este principalul tău ajutor. Diferența dintre casele moderne și cele clasice depășește ceea ce satisface ochiul. Iată câteva dintre trăsăturile cheie care definesc aceste două stiluri populare.

Case stil clasic sau modern

Oamenii folosesc adesea termenii clasic, modern ca sinonime pentru vechi și nou. In realitate, există mai mult arhitectura modernă și tradițională decât vârsta. De fapt, unele case moderne au aproape o sută de ani, iar multe case recent construite continuă stilul clasic. Deși aceste stiluri diferă ca origine, casele clasice, in viziunea designerilor și arhitectilor din echipa Nobili, tind să aibă mai multe caracteristici comune.

Proiecte amenajari interioare clasice

Aceste caracteristici includ pridvoare mari, deschise, cu grinzi și căpriori înclinate, dormere și un acoperiș înalt, ascuțit, cu unul sau mai multe praguri. Noi folosim materiale de construcție tradiționale, cum ar fi cărămidă, lemn, tencuială, stuc și piatră. În arhitectura modernă, Nobili Design respinge acele înfloriri clasice în favoarea unui design simplu, curat. În cazul în care pentru casele clasice, noi folosim detalii elegante, casele moderne îndepărtează bibelourile pentru a lăsa structura de bază să vorbească de la sine.

Case moderne de lux cu etaj

Multe case moderne prezintă un acoperiș plat sau cu pantă joasă, linii drepte și un exterior curat, cu textură mică sau deloc. Arhitecții nostri utilizează materiale de construcție mai noi, mai avansate din punct de vedere tehnologic, precum oțelul armat, betonul și plasticul. În timp ce casele clasice făcute de Nobili Design au o amprentă mai mare decât casele moderne, spațiul este împărțit în mod obișnuit într-un număr de camere mici, cu un singur scop, în loc de câteva mari, cele modern sunt diferite.

Compartimentare spatii rezidentiale

Nobili Design știe că în conformitate cu designul minimalist, planurile moderne sunt optimizate pentru a profita la maximum de spațiu, cu camere polivalente și spații transparente, cu concept deschis. Fiind prima alegere a multor clienți din toată România, suntem deschiși colaborărilor online care au avut foarte mult succes până acum. Toate proiectele noastre debordează eleganță, opulență și rafinament, care pot depăși așteptările oricui.

CITESTE TOT