design interior casa clasica timisoara

Proiect design interior casa stil clasic cu etaj realizat de firma noastra in Timisoara.

design interior living casa clasica timisoara | firma design interior Timisoara.  designer interior timisoara pret | designeri interioare Timisoara.     arhitect interior timisoara | birou arhitectura Timisoara.    design interior case timisoara | amenajari interioare casa Timisoara.    design interior casa clasic timisoara | arhitect designer interior Timisoara pret.    design interior bucatarie casa clasica timisoara | amenajari interioare case clasice Timisoara.    studio design interior timisoara | firma amenajari interioare Timisoara.    firma arhitectura timisoara | designer interior apartamente Timisoara.    design interior dormitor casa clasic timisoara | amenajari interioare case clasice Timisoara.    design interior casa cu etaj timisoara | amenajare interioara dormitor clasic Timisoara.    design interior clasic modern timisoara | proiecte design interior case Timisoara.    arhitectura de interior timisoara | design interior casa vila de lux Timisoara.    amenajare interioara baie clasica timisoara | design interior baie casa Timisoara. vizualizari 3d interioare case clasice | randari 3d proiecte design interior Timisoara.

Design interior casa stil clasic eclectic in Timisoara

Proiectele de design interior care vizeaza case clasice sunt pentru acei clienti care isi doresc un spatiu rafinat si elegant. Pentru ca fiecare client are propria sa viziune asupra locuintei sale, specialistii nostri din cadrul firmei de design interior si amenjari Nobili Design va pun la dispozitie oferte si idei personalizate in functie de dorintele si bugetul clientului. Daca cauti sa iti reamenajezi casa sau pur si simplu iti doresti un suflu nou in livingul sau dormitorul case tale, specialistii iti recomanda un decor cu linii clasice, culori deschise si elemente de lux. Piesele de mobilier din lemn din gama de lux, import Italia sunt acele accesorii care vin perfect in completarea stilului clasic de decor al unei case.

Design interior casa cu etaj si mansarda in Timisoara

Fie ca vorbim de adaugarea unei canapele, fotolii din lemn masiv sau dulapuri clasice de lux care iti vor infrumuseta fiecare colt din casa, ofertele sunt variate. Ca toate aceste elemente sa se imbine intr-o maniera cat mai armonioasa, specialistii nostri iti sugereaza fie un parchet stratificat din lemn venghe fie alte nuante pastel care emana acel aer de relaxare in toate casa, datorita cromaticii sale. In general culorile deschise in tonuri de bej, crem, culoarea fildesului se folosesc atat pentru peretii casei in stil clasic cat si pentru elementele de decor sau chiar si piesele de mobilier. Arhitectii si proiectantii care se vor ocupa de acest proiect de design interior clasic doresc sa redea o ambienta cat mai eleganta si sofisticata a locuintei tale, iar pentru asta este analizat fiecare element in parte. Optand pentru o astfel de paleta de culori si bineinteles piese clasice de mobilier, import Italia, arhitectii vor ingloba elementele defintorii ale acestui stil clasic de design interior. Micile detaliile care infrumuseteaza tavanul precum candelabrele de cristal, aplice, lustre sau chiar niste cornise elegante fac parte din stilul clasic al unei case, iar acestea vor contribui cu siguranta la un proiect de design unicat in cea ce priveste casa amenajata in stil clasic.

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Design

Acordam o importanta deosebita fiecarui proiect de design interior de aceea pentru a stabili o intalnire cu echipa noastra de specialisti ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact . Pentru a ne intalni si pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra trimiteti schitele imobilului, cateva detalii legate de stilul de amenajare dorit iar noi va vom raspunde cu oferta de pret personalizata urmand a ne deplasa la locatia respectiva pentru discutii detaliate asupra proiectului de design interior.

Contact Nobili Design

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-design.ro

Raza de acoperire pe judete si orase din Romania in care puteti realiza un proiect de design interior, amenajari interioare cu firma Nobili Design: Cluj Napoca, Turda, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Lugoj, Bistrita, Targu Mures, Targu Jiu, Hunedoara, Deva, Caras, Drobeta Turnu Severin, Salaj, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Mehedinti, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Sibiu. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.