design interior case baia mare | Firma amenajari interioare apartamente.

Proiect design interior casa clasica cu etaj realizat de firma Nobili Design in Baia Mare.

design interior case clasice baia mare | nobili-design.roDesign interior living casa clasica Baia Maredesign interior dormitor casa clasic baia mare | nobili-design.roDesign interior dormitor casa stil clasic Baia Mare

design interior bucatarie casa clasic baia mareDesign interior bucatarie casa clasica de lux Baia Mare.

design interior casa stil clasic baia mare | nobili-design.roDesign interior dormitor casa clasica cu mansarda Baia Mare.

proiect design interior casa cu mansarda baia mare | nobili-design.roAmenajare interioara dormitor casa cu etaj stil clasic Baia Mare.

design interior dresing casa clasica baia mare | nobili-design.roDesign interior dresing casa clasica Baia Mare.design interior baie stil clasic case baia mare | nobili-design.roDesign interior baie casa stil clasic de lux in Baia Mare.

Proiectele rezidentiale care implica reamenajarea unor case de lux fac parte din portofoliul firmei Nobili Design. Proprietarii care detin astfel de case impunatoare sau spatioase si cauta un design interior la fel de grandios, pot apela la serviciile unor specialisti. Pentru ca fiecare incapere sa imbine armonios elementele unui stil de decor clasic de lux, echipa de la Nobili Design studiaza impreuna cu clientul oferta vasta de producatori si furnizori. Fiecare piesa de mobilier aleasa trebuie sa fie in conformitate cu cerintele clientului si cu bugetul alocat acestui proiect de amenajare interioara in stil clasic de lux.

Servicii amenajari interioare case stil clasic Baia Mare

Asadar, recomandarea designerilor ar fi sa se mearga pe un producator de top de mobilier clasic de lux din Italia care detine piese rafinate. Un moblier de living in stil clasic poate contine o comoda alb perlata si o masa, fie crem, fie culoarea fildesului care troneaza in mijlocul incaperii. Bineinteles scaunele tapitate in culori la fel de neutre pot completa cu usurinta intregul ansamblu. Fotolii cu brate din lemn masiv si un parchet stratificat in nuanta venghe sunt alte elemente definitorii care vor veni in completarea acestui stil clasic de lux.

Arhitect designer interior Baia Mare

Design interior casa stil clasic cu etaj Baia Mare

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Design

Acordam o importanta deosebita fiecarui proiect de design interior de aceea pentru a stabili o intalnire cu echipa noastra de specialisti ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact . Pentru a ne intalni si pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra trimiteti schitele imobilului, cateva detalii legate de stilul de amenajare dorit iar noi va vom raspunde cu oferta de pret personalizata urmand a ne deplasa la locatia respectiva pentru discutii detaliate asupra proiectului de design interior.

Contact Nobili Design

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-design.ro

Raza de acoperire pe judete si orase din Romania in care puteti realiza un proiect de design interior, amenajari interioare cu firma Nobili Design: Cluj Napoca, Turda, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Lugoj, Bistrita, Targu Mures, Targu Jiu, Hunedoara, Deva, Caras, Drobeta Turnu Severin, Salaj, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Mehedinti, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Sibiu. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.