Amenajare clasica de lux casa cu mansarda in Cluj Napoca

Aceasta casa cu mansarda a fost amenajata intr-un stil clasic de lux inedit de catre echipa Nobili Design in Cluj. Proiectele rezidentiale care implica reamenajarea unor case de lux fac parte din portofoliul celor de la Nobili Design. Proprietarii care detin astfel de case impunatoare sau spatioase si cauta un design interior la fel de grandios, pot apela la serviciile unor specialisti. Pentru ca fiecare incapere sa imbine armonios elementele unui stil de decor clasic de lux, echipa de la Nobili Design studiaza impreuna cu clientul oferta vasta de producatori si furnizori.

Fiecare piesa de mobilier aleasa trebuie sa fie in conformitate cu cerintele clientului si cu bugetul alocat acestui proiect de amenajare interioara in stil clasic de lux. Asadar, recomandarea designerilor ar fi sa se mearga pe un producator de top de mobilier clasic de lux din Italia care detine piese rafinate. Un moblier de living in stil clasic poate contine o comoda alb perlata si o masa, fie crem, fie culoarea fildesului care troneaza in mijlocul incaperii. Bineinteles scaunele tapitate in culori la fel de neutre pot completa cu usurinta intregul ansamblu.

Fotolii cu brate din lemn masiv si un parchet stratificat in nuanta venghe sunt alte elemente definitorii care vor veni in completarea acestui stil clasic de lux. Pentru ca atmosfera incaperii sa fie una degajata, dar eleganta in acelasi timp, un tapet clasic fie in culori mai puternice precum ocru sau maro pot adauga o nota distincta incaperii. Corpurile de iluminat pot de asemenea oferi o alura clasica incaperii, asadar sugestia noastra ar fi un candelabru din portelan fie alb, fie in nuante usor metalice.

Amenajari interioare case stil clasic

Pentru ca dormitorul sa continue in aceeasi linia clasica de lux, designerii recomanda accelasi tip de producator de mobila italiana. Un pat somptous alb, un parchet stratificat crem si bineinteles nelipsitele elemente de decor in stil clasic. Poate fi vorba de un tablou, de niste oglinzi, de sfesnice sau chiar niste corpuri de iluminat. Clientul alege impreuna cu specialistul fiecare element decorativ in parte, de la cea mai simpla lustra pana la cel mai complex finisaj, indiferent de incapere.

Oferta pentru astfel de piese este intr-adevar unica, echipa de la Nobili Design colaborand cu cei mai buni producatori din bransa. Recomandam produse de top clientilor, iar in functie de nevoile proprietarului, venim cu oferte personalizate. Casele in stil clasic de lux necesita de regula o investitie mai serioasa, insa rezultatul final vorbeste de la sine. Asadar daca cauti sa iti reamenajezi locuinta intr-un stil cu totul si cu totul aparte, te poti consulta cu cei mai buni din domeniu pentru a afla care este parcursul unui astfel de proiect de design interior pentru case clasice de lux.

18 decembrie 2023

Review-uri: