design interior bistrita nasaud | firma design interior Bistrita.

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Am finalizat de curand acest proiect de design interior pentru o casa cu 5 camere in Bistrita Nasaud.

design interior casa cu etaj bistrita | nobili-design.ro    Design interior casa cu etaj Bistrita. design interior dining casa clasica bistrita | nobili-design.ro    Design interior dining casa clasica Bistrita. proiect design interior bucatarie stil clasic casa bistrita | nobili-design.ro    Proiect design interior bucatarie stil clasic casa Bistrita. firma amenajari interioare case bistrita | nobili-design.ro    Firma amenajari interioare case Bistrita. design interior dormitor casa cu etaj bistrita | nobili-design.ro    Design interior dormitor casa cu etaj Bistrita. design interior dresing casa cu mansarda bistrita | nobili-design.ro    Design interior dresing casa cu mansarda Bistrita. design interior dormitor clasic casa de lux bistrita | nobili-design.ro    Design interior dormitor clasic de lux casa Bistrita. arhitect designer de interior bistrita pret | nobili-design.ro    Arhitect designer de interior Bistrita. amenajare interioara baie casa clasica bistrita | nobili-design.ro    Amenajare interioara baie casa clasica Bistrita. proiect firma design interior bistrita | nobili-design.ro Vizualizati si proiectul de design interior casa cu etaj Covasna.

Stilul de design interior pentru case sau vile este extrem de important atunci cand iti doresti o transformare completa. Pentru cei care nu se pot decide daca sa opteze pentru un stil clasic, unul modern, meditaranean sau minimalist, Nobili Design sugereaza o imbinare de stiluri, mai precis stilul ecletic de design interior. O casa in stil eclectic permite imbinarea mai multor piese de decor, deoarece acest stil de design interior se bazeaza pe imprumutarea diverselor elemente de la alte stiluri. Bineinteles fara ajutorul unor designeri si arhitecti inpirati, amenajarea casei in stil ecletic poate fi riscanta. Specializati in designul interior, ne mandrim cu o experienta vasta si cu multe proiecte rezindentiale si comerciale reusite la activ atat in Bistrita dar si in alte orase din Romania. Apelati cu incredere la specialisti pentru a putea discuta detaliile privind redecorarea casei dumneavoastra in stil ecletic. Pentru fiecare element introdus, designerii vor tine cont de stilul personalul si preferintele proprietarului.

Firma design interior Bistrita

Aici ne referim la culori, printuri, gusturile privind piesele de mobilier precum si bugetul alocat pentru proiectul de amenajari interioare. Deoarece se lucreaza cu cei mai buni producatori din domeniu, designerii Nobili Design recomanda finisaje de top si piese deosebite pentru designul casei dumneavoastra in stil eclectic. Piesele de mobilier antice, din lemn masiv pot trona in dormitor, living si chiar si bucatarie. Contrastul este cuvantul cheie atunci cand vine vorba de abordarea unui design interior in stil eclectic pentru casa dumneavoastra. Asadar piese din stilul new clasic combinate cu elemente moderne trebuie sa se imbine armonios. Puteti opta pentru dulapuri din lemn masiv, import Italia sau chiar un pat grandios din lemn cu tapiterie pretioasa, iar ca si element modern alegeti corpuri de iluminat precum lustre moderne sau candelabre clasice. Functionaliatea spatiului cat si latura estetica ii preocupa in mod deosebit pe designeri, asadar aceste doua aspecte sunt extrem de importante cand vorbim de un stil ecletic de design interior. Solicitati o oferta de pret pentru un proiect similar de design interior casa vila in Bistrita.

Design interior casa Bistrita

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Design

Acordam o importanta deosebita fiecarui proiect de design interior de aceea pentru a stabili o intalnire cu echipa noastra de specialisti ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact . Pentru a ne intalni si pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra trimiteti schitele imobilului, cateva detalii legate de stilul de amenajare dorit iar noi va vom raspunde cu oferta de pret personalizata urmand a ne deplasa la locatia respectiva pentru discutii detaliate asupra proiectului de design interior.

Contact Nobili Design

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-design.ro

Raza de acoperire pe judete si orase din Romania in care puteti realiza un proiect de design interior, amenajari interioare cu firma Nobili Design: Cluj Napoca, Turda, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Lugoj, Bistrita, Targu Mures, Targu Jiu, Hunedoara, Deva, Caras, Drobeta Turnu Severin, Salaj, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Mehedinti, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Sibiu. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.