design interior restaurant evenimente cluj | Design interior restaurant clasic de lux.

Proiect design interior restaurant evenimente stil clasic de lux realizat de Nobili Design in Cluj Napoca.

design interior restaurante cluj pret     Amenajare interioara salon evenimente restaurant clasic de lux.design interior restaurant clasic evenimente timisoara | nobili-design.rodesign interior salon restaurant evenimente sibiu | nobili-design.roamenajare interioara salon restaurant evenimente cluj | nobili-design.roamenajari interioare restaurante evenimente pret | nobili-design.rodesign interior salon restaurant evenimente oradea | nobili-design.rodesign interior bar salon restaurant clasic de lux | nobili-design.roProprietarii care detin spatii comerciale stiu ca succesul intr-o astfel de afacere il reprezinta calitatea serviciilor mai presus de orice. Oricine trece pragul unei locatii de evenimente din Cluj, observa instantaneu designul si stilul spatiului propriu zis. Firma specializata in amenajari si design interior, Nobili Design detine diverse proiecte comerciale in Cluj de care se poate mandri. Fiecare concept in cea ce priveste amenajarea unui restaurant in Cluj implica o atentie deosebita la detalii precum materialele, finisajele, accesoriile etc. Daca detineti un astfel de spatiu si doriti sa creati o alura sofisticata si clasica, apelati la serviciile unor experti in domeniu pentru a va sfatui. Echilibrul este cuvantul cheie atunci cand vorbim de imbinarea unor elemente clasice pentru un restaurant. Pe langa cromatica aleasa pentru o astfel de locatie, care de regula se cere a fi in nuante calde si pastel, primeaza si calitatea materialelor folosite. Asadar pentru un restaurant spatios, un parchet din lemn stratificat in nuanta wenge este indicat, daca doriti sa aduceti o nota clasica pardoselii. Ca si corpuri de iluminat, recomandam candelabre de dimensiuni mari, care vor iesi in evidenta. Mici accente de sticla sau chiar cristal vor completa alura clasica a restaurantului. Toate accesoriile alese sunt din gama de lux, deoarece Nobili Design nu face compromisuri cand vine vorba de calitate. Un restaurant amenajat in stil clasic trebuie sa emane rafinament si un bun gust desavarsit. Pentru un look complet, obiecte din gama de lux, importate din Italia sunt prima noastra recomandare. Pentru ca ne bazam pe oameni creativi, concepul de design interior va fi 100% pe placul proprietarului. Cand vorbim de un mobilier pentru un restaurant in stil clasic, trebuie sa ne orietam spre scaune si mese din lemn natural cu lucraturi complexe. Tapiteria poate fi din matase sau alte textile fine, iar niste cornise decorative pot fi implementate cu usurinta. Si tavanul este un element care nu trebuie lasat pe dinafara atunci cand decoram intregul restaurant. Pentru o nota si mai creativa, un dulap din lemn masiv, import Italia pentru prezentarea vinurilor poate fi incorporat in restaurant intr- maniera unica.

Design interior restaurant evenimente stil clasic Cluj

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Design

Acordam o importanta deosebita fiecarui proiect de design interior de aceea pentru a stabili o intalnire cu echipa noastra de specialisti ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact . Pentru a ne intalni si pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra trimiteti schitele imobilului, cateva detalii legate de stilul de amenajare dorit iar noi va vom raspunde cu oferta de pret personalizata urmand a ne deplasa la locatia respectiva pentru discutii detaliate asupra proiectului de design interior.

Contact Nobili Design

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-design.ro

Raza de acoperire pe judete si orase din Romania in care puteti realiza un proiect de design interior, amenajari interioare cu firma Nobili Design: Cluj Napoca, Turda, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Lugoj, Bistrita, Targu Mures, Targu Jiu, Hunedoara, Deva, Caras, Drobeta Turnu Severin, Salaj, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Mehedinti, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Sibiu. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.