Design interior coafor

Proiecte design interior coafor clasic realizate de firma noastra. Portofoliu design interior salon infrumusetare cosmetica stil modern realizate de Nobili Design cu materiale profesionale. La baza interiorului fiecarui salon de infrumusetare trebuie stabilite principalele trei reguli - functionalitate, practic si confort.

Amenajari interioare salone de infrumusetare cosmetica

La baza interiorului fiecarui salon de infrumusetare trebuie stabilite principalele trei reguli - functionalitate, practic si confort. Un salon de infrumusetare este un loc in care doamnele vin cu sperante pentru imbunatatiri pozitive si pentru o transformare spectaculoasa.

Evident, interiorul salonului de infrumusetare modern trebuie sa corespunda cu astfel de dorinte, sa poarte o energie speciala, care sa fie in ton cu un rezultat pozitiv. Proiecte realizate de cei mai buni designeri in materie de saloane si noile tendintele in proiectarea saloanelor de infrumusetare si cosmetica in anul 2020.

Design Salon de infrumusetare - Principii de proiectare si design

Creand interioare pentru saloane de infrumusetare sau cosmetica, designerii respecta anumite reguli de amenajare a spatiului si in acelasi timp, folosesc tehnici de decorare non-banale.

Nu trebuie sa uitam ca pentru proprietari este, in primul rand, o afacere, careia autoritatile de supraveghere le sunt impuse anumite cerinte de functionare. Gradul de iluminare a salilor de tratament, materialul de decorare, indicatorii standard ai dimensiunilor stadard, toate acestea trebuie luate in considerare la crearea si proiectarea interiorului.

Haideti sa vorbim despre ce trebuie sa stiti cand planificati deschiderea unui salon de infrumusetare

Pe baza oportunitatilor financiare, determinati publicul tinta, pentru care vor fi proiectate serviciile dvs. de infrumusetare. Saloane clasice luxoase pentru persoanele cu venituri ridicate si statut in societate, contemporane sau moderne si vesele pentru generatia tanara.

Piatra de temelie care trebuie sa stea la baza interiorului dvs. sunt: confortul, functionalitatea si practicitatea. Indiferent de stilul pe care il alegeti, fiecare dintre detaliile sale ar trebui sa vizeze indeplinirea acestor trei parametri cheie. Luati in considerare modalitatile de a putea fi exprimate.

Nu exista restrictii semnificative privind utilizarea materialelor pentru decorare si amenajare salon de infrumusetare, cu toate acestea, atunci cand le alegeti, ar trebui sa acordati atentie mai multor factori. Pentru pardoseli, este important ca acesta sa fie durabil si sigur, de preferat din ceramica sau marmura. In plus, suprafata podelei trebuie sa fie plana, fara imbinari sau diferente de nivel, astfel incat sa nu se adune murdaria.

Pentru birouri, alegeti un parchet din lemn stratificat, linoleum sau polimer special. Covoarele la moda de astazi sunt potrivite pentru decorarea receptiei si a camerei de asteptare in anumite situatii functie de stilul ales. Este bine daca materialul pentru pardoseli da un efect reflector care va permite sa extindeti vizual spatiul.

In decorarea peretilor folositi gresie portelanata cu aspect de marmura, piatra artificiala sau naturala, sticla. Alegerea depinde de stil si de capacitatile financiare alocate proiectului. Important! Va rugam sa retineti ca un salon de infrumusetare este un loc cu o prezenta ridicata, ceea ce inseamna ca nu poate fi evitata curatarea umeda.

Alegeti vopsea rezistenta la umiditate si tapet lavabil, lemn si piatra cu impregnare speciala pentru decor. Alegerea culorilor pentru salonul de infrumusetare Culoarea este o dispozitie, un desen al spatiului, originalitatea si recunoasterea salonului tau. Ea este capabila sa creeze atmosfera necesara de pace si bunastare. De fapt, aceasta este baza designului, ceea ce duce la starea de spirit fizica, emotionala si psihologica atat a angajatilor, cat si a clientilor.

In termeni digitali, schema de culori este distribuita astfel: 75% - tonul principal, 20% - mobilier si accesorii, 5% - elemente de decor contrastante. Se prefera nuantele calde, pastelate si relaxante. Cu toate acestea, culorile luminoase, saturate pot fi abordate cu succes, oferind camerei un chic special. Cum alegem lumina in salonul de infrumusetare Un parametru care afecteaza fluxul de lucru corect, perceptia vizuala a camerei si zonarea spatiului.

Pentru a face acest lucru, lampile sunt impartite in grupuri: iluminat aerian pentru hol si sala de receptie, lumina reflectoarelor la postul de lucru. Important! Va rugam sa retineti ca lumina lampii nu trebuie sa denatureze culorile. In salon se lucreaza cu vopsea de par, lacuri de unghii, produse cosmetice, care sunt selectate individual pentru fiecare client. O greseala poate strica starea de spirit a tuturor. O cerinta importanta pentru dispozitivele de iluminat este ca acestea sa nu incalzeasca spatiul din jurul lor. Lasa lumina sa fie luminoasa sau moale, dar nu fierbinte.

O iluminare corecta este deosebit de importanta atunci cand proiectati un studio de infrumusetare cu dimensiuni mici. Cu ajutorul sau, puteti oferi spatiului aerisire si libertate.

Detalii privind aspectul interiorului unui salon de infrumusetare

Tendinta generala de design interior pentru saloanele de infrumusetare este o atmosfera confortabila, libertate de miscare si o dispozitie placuta. Fiecare detaliu al atmosferei este obligat sa lucreze la emotiile pozitive ale clientilor tai. Principiul zonarii este aproximativ acelasi pentru orice stil clasic sau modern. Sala de asteptare ar trebui sa fie destul de spatioasa, cu mobilier confortabil si completari utile sub forma de masa de cafea cu publicatii si reviste de moda. Zona de receptie serveste ca element de impartire intre zona de recreere si spatiul de lucru. Aici intalnesti clienti, iar de aici trec la proceduri.

Nu incercati sa umpleti salonul cu tot felul de echipamente, transformandu-l intr-o fabrica cu un transportor. Daca tocmai incepeti afacerea, puneti cateva propuneri in planul viitor pentru extinderea afacerii iar astazi oferiti-va clientilor mai multe servicii, dar de inalta calitate.

Alegeti un stil de design interior pentru salonul de infrumusetare

Luati in considerare ideile de design ale saloanelor de infrumusetare care au capatat deja o aplicare practica. Liderul in design interior ramane un clasic. Multi proprietari nu cred in mod nejustificat ca lemnele scumpe, lampile elegante si nuantele restrictionate ale peretilor functioneaza pentru dispozitia plina de satisfactie a clientilor.

Alegand etnica, designerii ofera o lume exotica pentru locuitorii din mediul urban. Materialele naturale, cum ar fi lemnul, pielea confera atmosfera de frumusete naturala, pe care clientii tai le vor aprecia. Aceasta decizie sporeste impresia si are o transformare minunata. Stilul ofera o varietate de asociatii care au un efect benefic asupra constiintei feminine.

High-tech este relevant pentru o camera mica, atunci cand doriti sa oferiti interiorului practic si minimalism laconic, pretinzand un spirit de afaceri. Cu toate acestea, obiectele industriale inerente stilului vor trebui eliminate din interior, cum ar fi conductele cu conducte cu aspect deschis si structuri complexe.

Stralucirea metalului in mobila, transparenta sticlei si plasticul opac moale - acestea sunt semnele hi-tech pentru un salon de infrumusetare. Important! Indiferent de stilul dvs. de preferintele personale, sarcina dvs. este de a oferi clientilor o imagine noua, armonioasa a salonului de cosmetica sau infrumusetare. Salonul tau este un ghid catre lumea frumusetii, ceea ce inseamna ca ar trebui sa fie si o vedere estetica spre viitor.

12 octombrie 2021