design interior coafor cluj,amenajari interioare saloane infrumusetare cosmetica

Design interior coafor Cluj Napoca - Amenajare interioara clinica de infrumusetare

Suna: 0720.665.365
design_interior_coafor_cluj, amenajari_interioare_saloane_infrumusetare_cosmetica
 
design_interior_coafor cluj napoca, amenajari_interioare_saloane_infrumusetare
 
design_interior_salon_cosmetica cluj, amenajare_beauty_salon
 
design_interior_coafor cluj_napoca, amenajari_interioare_saloane_infrumusetare_cosmetica Specialistii de la Nobili Design au realizat un proiect personalizat amplu si inedit constand in design interior coafor Cluj Napoca.

Amenajarea interioara a spatiului constand in coafor a fost realizata de catre designeri intr-un stil modern deosebit. Acestia si-au pus amprenta atat in ceea ce priveste design-ul exterior al spatiului, cat si in ceea ce priveste amenajarea interioara a spatiului. Astfel, design-ul exterior al spatiului prezinta un exterior modern, elegant si rafinat.

Specialistii au optat pentru un joc de culori inchise si deschise, pentru a reliefa contrastul si implicit modernismul. S-a optat pentru placarea scarilor cu o gresie inchisa cu aspect de marmura, pentru a conferi echilibru si eleganta.

Ferestrele si usile mari cu detalii sofisticate pe sticla ofera spatiului o lumina naturala, accentuand ideea de rafinament, iar obiectele de decor precum cele doua vaze albe pentru flori contureaza ideea unui spatiu ambiental modern. In ceea ce priveste amenajarea interioara a spatiului, acesta este deschis de un hol spatios, pe care designerii l-au amenajat intr-un mod luxos, acest aspect fiind dat de alegerea unei gresii portelanate albe sclipitoare, dar si de nota generala a intregului ambient. Astfel, profilele si cornisele decorative sunt evidentiate de multitudinea surselor artificiale de lumina, acestea conturand un ambient fin si confortabil.

Tavanul decorativ de culoare brown inchis inchide perfect spatiul a carui nota generala de culoare este deschisa, avand in vedere si tapetul decorativ de culoare deschisa ales pentru pereti. Prezenta obiectelor de decor precum plantele, sau alegerea unor draperii de culoare inchisa releva stilul modern, ale carui trasaturi sunt conturate tocmai de lipsa incarcarii evidente a spatiului amenajat.

Receptia salonului de coafor a fost amenajata intr-un stil modern simplu, dar elegant, viziunea specialistilor incluzand receptia propriu-zisa, dar si o zona confortabila si relaxanta de asteptare.

Astfel, biroul de receptie este prevazut cu un desk fabulos de culoare alba, ce sugereaza eleganta, mobilierul tapitat italian ales fiind renumit pentru eleganta si rafinament. Zona de asteptare a fost amenajata de catre specialistii de la Nobili Design cu o canapea si fotolii de culoare neagra, italiene, moderne, dar si cu alte doua fotolii, in contrast, de culoare alba. Se poate observa din nou jocul de culori preferat de catre designeri, care descrie foarte bine stilul modern.

Eleganta spatiului este conferita si de catre alegerea unui mobilier deosebit, respectiv a unei mese elegante, din sticla, dar si prin intermediul obiectelor de decor inedite si deosebite cum sunt ramele argintii sau lampile decorative. Iluminarea spatiului este realizata de asemenea prin intermediul luminilor incorporate in tavan, dar si prin intermediul candelabrului de lux marca Ideal Lux Italia, care inglobeaza nota finala, de eleganta a spatiului.

Cromatica aleasa de catre arhitectii de la Nobili Design, respectiv brown pentru tavanul decorativ, alb pentru pereti si mobilier, bej pentru tapetul decorativ ales pentru pereti, dar si culoarea negru alesa pentru usi si ferestre, ajuta la crearea unui ambient deosebit. De asemenea, amenajarea interioara a coaforului a presupus si transpunerea unei incaperi separate, care include o zona pentru bronzat, care este separata de restul incaperilor prin intermediul usilor negre culisante, care favorizeaza gestionarea corecta si optima a spatiului.

Tapetul decorativ inchis pentru care s-a optat creioneaza un spatiu intim si elegant. Amenajarea interioara a coaforului in Cluj Napoca constituie un proiect deosebit, realizat cu pasiune de catre specialistii de la Nobili Design.

Design interior coafor Cluj Napoca

 
Suna: 0720.665.365
Nobili Design