Design interior case clasice - Amenajari case stil clasic la cheie

Portofoliu proiecte design interior case vile clasice de lux realizate de Nobili Design in Bucuresti, Cluj Napoca, Sibiu, Timisoara. Design interior case stil clasic cu mansarda realizate la cheie cu materiale din gama de lux importate de firma noastra din Italia. Serviciile oferte de arhiectii si designerii de la studioul de design Nobili Design sunt oferite cu profesionalism si seriozitate.

Portofoliu design interior case clasice

Suntem o firma de amenajari si design interioare cu o vechime importanta pe piata din Romania cat si pe cea externa, in ultimii zece ani reusind sa finalizam aproximativ 120 de proiecte de design interior case clasice care au necesitat o decorare interioara imbinand unul sau mai multe stiluri predefinite. In ceea ce priveste designul interior clasic, acesta are la baza o serie de elemente care, aparent, se confunda cu cele pe care le gasim in cadrul altor stiluri, materiale precum lemnul, metalul sau ceramica naturala fiind oarecum comune.

Proiecte design interior case vile clasice

Chiar daca numeroase materiale sau obiecte au caracteristici similare, stilul de design interior clasic este unul distinctiv si-n acelasi timp deosebit, de un rafinament aparte. Unicitatea pieselor de mobilier, natura finisajelor sau imbinarea de culori sunt doar cateva dintre caracteristicile stilului clasic, echipa noastra de specialisti in amenajarile interioare oferindu-va posibilitatea sa va amenajati locuinta, biroul sau oricare alt spatiu de o maniera captivanta.

Materiale pentru interioare stil clasic

Trasaturile de baza ale stilului de design interior clasic se rezuma la simplitate si o claritate iesita din comun a formelor, drept dovada ca inceputurile si-au pastrat autenticititatea pret de sute de ani. Desi nu mai putem spune ca mobilierul se axeaza pe aceeasi manopera 100% manuala si pe materiale de o impozanta desavarsita, un design interior clasic se axeaza pe aceeasi rigurozitate, formele fiind pastrate, in mare masura, pret de cateva secole, totul pentru a reda in acelasi stil autentic ambientul unei incaperi clasice.

Fuziunea stilului clasic cu cel modern

Putem spune ca stilul clasic de astazi se imbina perfect cu elemente moderne, caracteristicile de baza pastrandu-se in totalitate. Astfel, mobilierul new clasic, confectionat manual din lemn de cea mai buna calitate, slefuit si lacuit cu maxima precizie, este completat perfect de electronice de ultima generatie sau unelte electrice prin care se doreste o crestere vizibila a confortului.

Lucrati cu echipa specializata in proiecte clasice de lux

Rolul nostru este de a va oferi un design interior clasic de o calitate ireprosabila imbinat perfect cu elemente moderne care pot transforma o locuinta sau un birou intr-un adevarat spatiu de relaxare, totul fara a denatura tematica aleasa de dumneavoastra.

Descoperiti portofoliul nostru cu proiecte de design interior pentru case clasice de lux realizate in orase precum Timisoara, Arad, Cluj Napoca, Oradea, Sibiu, Tg. Mures si alte locatii din Romania.

Interioare clasice de lux amenajate cu mobilier

 

Consultanta amenajari interioare clasice

15 octombrie 2021