Portofoliu design interior casa clasica cu etaj realizat de Nobili Design in Targuu Mures. Proiectele rezidentiale cat si cele comerciale in stil clasic, modern sau eclectic au fost si vor fi mereu proiecte de suflet, marca Nobili Design. Casele amenajate in stil clasic din Targu Jiu pot emana un aer rafinat si elegant prin adaugarea unor elemente cheie in cea ce priveste designul interior al locuintelor.

Daca te pasioneaza acest stil si ti-a placut mereu sa te uiti la imagini online cu astfel de case, acum si tu poti avea casa visurilor tale. Specialistii pornesc de la o simpla schita 3D pentru a ajuta clientul sa vada imaginea de ansamblu in cea ce priveste imobilul sau. Si odata ce aceste detalii s-au concretizat, se demareaza proiectul arhitectural propriu-zis.

Gama premium de gresie si faianta Italia, mobila clasica dormitor, accesorii precum corpuri de iluminat si decoratiuni este o gama laudata si apreciata de fostii si noi clienti. Daca cautati obiecte unice, chiar personalizate pentru decorul interior al casei dumneavoastra, Nobili Design recomanda aceasta gama de producatori, import Italia. Vorbim de o gresie portelanata pentru living, baie sau bucutarie, de un parchet din lemn de cea mai buna calitate si chiar si corpuri de iluminat elegante. Fiecare piesa in parte isi are rolul sau in decorul clasic al unei case din Targu Jiu.

Pentru ca specialistii si arhitectii sunt pe principiul calitate si nu cantitate, pentru o casa clasica ar trebui sa alegem obiecte care au un scop si nu obiecte care au rolul de-a umple doar un gol. Daca va doriti un dormitor elegant, un pat masiv cu tablie si niste noptiere lucrate minutios pot face parte din decorul clasic. La fel si un candelabru din cristale sau unul din ceramica, daca aveti gusturi mai rafinate. Tablourile pot orna elegant un perete simplu crem la fel cum o face si un tapet, import Italia cu un imprimeu subtil. Piesele mari de mobilier precum un divan, o canapea, un birou sau chiar o biblioteca masiva trebuie alese in tonuri calde pentru a se potrivi cu intreaga cromatica a incaperii.

Fiecare camera deserveste unui anumit scop, la fel si piesele de mobilier alese. De pilda, daca pentru un dormitor clasic alegem un pat masiv si putine piese de decor, pentru o camera de zi sau un living mergem in directia opusa. Aceasta incapere este destinata relaxarii, asadar putem indrazni mai mult in privinta culorilor si putem opta pentru mai multe decoratiuni. Chiar si niste simple cornise decorative pot schimba complet zona de living, dandu-i unui simplu tavan un aer sofisticat.

Acesta joaca si aceste mici combinatii sunt gandite si implemenate de catre designerii specializati in arta designului interior. Fiecare spatiu este regandit si fiecare piesa este amplasata strategic. Nobili Design se mandreste cu o multime de proiecte arhitecturale privind stilul modern, eclectic cat si cel clasic de design interior pentru case cu etaj, apartamente cu 2 sau 3 camere sau vile.

6 martie 2020

Review-uri: