Proiectul design exterior casa clasica in Sibiu a fost realizat de catre arhitectii de la Nobili Design intr-o maniera aparte, deosebita.

Studio design interior Sibiu

Vizualizati si Design interior casa clasica Bistrita

Amenajarea unei locuinte in stil clasic trebuie sa respecte principiul oglizii. Astfel, tot ce este proiectat din interior, se reflecta la exterior. Sau altfel spus, proiectarea exteriorului trebuie sa se oglindeasca cu cea a interiorului, motiv pentru care un spatiu clasic in interior, va fi clasic si in exterior si viceversa.

Firma de design interior Sibiu

Specialistii de la Nobili Design au proiectat atat la interior, cat si la exterior un proiect de design clasic casa si terasa in Sibiu. Exteriorul spatiului casei este amenajat in culori specifice stilului clasic, respectiv gri deschis. Sunt prezente detalii specifice, respectiv ferestrele mari, usi albe impozante si elegante, scari metalice de culoare neagra cu detalii circulare, florale, perete decorativ de caramida, dar si sisteme de iluminat clasice suspendate.

Arhitect amenajari interioare case Sibiu

De multe ori aspectul exterior al unei case poate prevedea si stilul interior al acesteia. Spatiul exterior al casei clasice amenajat de catre designerii de la Nobili Design releva clasicismul secolului al XVIII-lea, care este uimitor si care impacteaza un mod placut astazi, datorita elegantei si rafinamentului.

Proiect design exterior case stil clasic Sibiu

Spatiul interior al terasei este un spatiu deosebit, incarcat de caldura si confort, nota generala fiind de comoditate si relaxare. Prezenta unui semineu atribuie acestei incaperi utilitate si in anotimpurile reci, acesta putand fi utilizat pentru a incalzi incaperea, dar si pentru a crea un ambient de relaxare si caldura. Usile inalte permit o lumina naturala completa, inundand astfel spatiul cu ideea conectarii cu natura si spatiul verde de afara.

Designer de interior Sibiu

Peretele principal este tapetat decorativ cu un design de caramida in relief, in timp ce pentru restul peretilor s-a optat pentru o vopsea decorativa gri deschis, aceeasi fiind culoarea aleasa si pentru draperii. Gresia simpla de culoare bej accentueaza ideea de caldura, dar si de spatiere. Mobilierul ales este clasic italian, respectiv canapea si fotolii clasice de culoare gri, decorate cu elemente din lemn.

Masa si scaunele sunt complementare restului mobilierului, pastrand aceleasi note de culori, respectiv brown deschis si gri. Grinzile din lemn masiv din tavan, pe langa rolul principal de sustinere al intregii case, marcheaza o senzatie de ordine si echilibru.

Design interior case vile Sibiu

Specialistii de la Nobili Design au amenajat terasa spatiului in stil clasic, tinand seama si de celelalte caracteristici secundare ale stilului clasic, care il intregesc. Astfel, in ceea ce priveste ambientul general al terasei, acesta este circumscris stilului clasic si din perspectiva detaliilor. Prezenta candelabrului clasic marca Ideal Lux Italia, dar si a lampilor suspendate asigura un ambient elegant, dar au si rolul de a ilumina intr-un mod artificial placut si sanatos spatiul.

Arhitectii de la Nobili Design au introdus elemente de design si de decor deosebite, gresie portelanata exterior, profile decorative, vazele cu flori, plantele in ghiveci asezate la fereastra, bolurile decorative, tablourile sau ceasul clasic. Proiectul constand in design exterior dar si interior, realizat de catre arhitectii de la Nobili Design releva experienta si profesionalismul acestora, reusind sa surprinda un ambient relaxant, cald, confortabil dar si elegant si rafinat in Sibiu.

Amenajari exterioare case clasice in Sibiu

Sibiu Mai multe proiecte de design interior din portofoliu Nobili Design: Design interior casa stil clasic in Hunedoara | Design interior casa clasica in Sighisoara | Design interior casa stil clasic in Timisoara | Design interior casa stil clasic de lux in Valcea | Design interior casa clasica in Cluj Napoca | Design interior casa stil clasic Oradea | Design interior casa clasica Drobeta Turnu Severin | Design interior casa moderna Alba Iulia | Design interior Case Vile | Design interior apartamente | Design interior Restaurante | Design interior coafor | Servicii design interior pret | Arhitectura Interioare | Amenajari Interioare | Design interior case clasice | Design interior case moderne

Proiect design interior casa online

6 martie 2020

Review-uri: