Specialistii de la Nobili Design au dezvoltat un proiect clasic inedit de amenajare interioara constand in Design interior casa clasica in Hunedoara.

Proiect de design interior casa cu etaj in Hunedoara

Vizualizati si Design interior casa moderna in Arad

Arhitectura si design-ul interior in stilul clasic au abilitatea de a dainui vesnic, indiferent de trecerea timpului sau de influentele contemporane. Arhitectii de la Nobili Design si-au pus amprenta intr-un mod sublim asupra proiectului realizat, acesta emanand aerul stilat si elegant al perioadei clasice propriu-zise. Amenajarea interioara a spatiului din living a presupus un design interior fin, rafinat si delicat.

Amenajare interioara living cu mobila itaiana in Hunedoara

Elementele principale care impacteaza placut privirea sunt culorile alese, parchetul si mobilierul. In ceea ce priveste cromatica spatiului, s-a optat pentru o nuanta generala deschisa, cum sunt culorile bej, crem si gri deschis, culori carora li s-a alaturat si puternicul rosu, pentru o eleganta aparte si un aer clasic sofisticat. Parchetul stratificat de culoare bej ofera o senzatie de liniste si de caldura.

Studio amenajari design interior case Hunedoara

De asemenea, specialistii nostri au optat pentru alegerea unui mobilier clasic Italian, respectiv o canapea clasica italiana de culoare bej si un fotoliu de culoare rosie, restul mobilierului fiind de culoare alba, alegere ce sporeste senzatia de confort, eleganta si suplete. Se remarca prezenta detaliilor care caracterizeaza acest stil, prin prezenta obiectelor de decor, a corniselor decorative, a tablourilor, plantelor dar si a candelabrului suspendat clasic marca Ideal Lux Italia, special ales de catre arhitectii de la Nobili Design, pentru eleganta pe care o emana.

Designer interior rezidential Hunedoara

Design-ul bucatariei releva imaginea unei bucatarii atemporale, desprinsa din filmele clasice ale anilor ’60. Parchetul rafinat stratificat marca Gazzotti Italy si mobilierul de bucatarie italian de culoare alba ilumineaza spatiul, nota de stralucire fiind oferita de candelabru si lampile suspendate. Electrocasnicele incorporate marca Smeg se imbina intr-un mod perfect in mobilier, pentru o functionalitate optima a spatiului de lucru.

Amenajari interioare dormitoare cu mobila italiana Hunedoara

Colectii mobila folosite in proiectele de design interior case, apartamente in Hunedoara: mobilier living clasic de lux | mobila living de lux | mobila italiana bucuresti | mobilier living modern de lux | mobilier dining modern | mobila dining clasic pret | mobila baie clasica | showroom mobila bucuresti | mobilier dormitor clasic pret.

Dormitorul este incarcat cu detalii pretioase, toate elementele din acest spatiu fiind alese cu aleasa consideratie. Patul tapitat de culoare alba este clasic, in concordanta cu mobilierul ales, reprezentat de masuta de aranjare, tot de culoare alba, alaturi de comoda pentru televizor. Masuta de cafea si fotoliile de culoare gri sporesc senzatia unui spatiu clasic. In acest sens, specialistii au optat si pentru un tapet decorativ cu modele clasice, alaturi de profilele decorative, precum si pentru obiecte de decor precum tablourile, vazele, florile, oglinzile decorative.

Arhitect amenajari interioare Hunedoara

Adicent acestei incaperi, arhitectii de interior de la Nobili Design au amenajat si un dressing clasic spatios, de culoare alba, pentru a amplifica senzatia de ordonare si echilibru. Mobilierul clasic etajat este amenajat de-o parte si de alta a dressing-ului, facilitand explorarea acestui spatiu. Camera de zi reuneste doua zone distincte, o zona office, amenajata cu birou si scaun, dar si o zona de relaxare, amenajata cu o canapea clasica de culoare bej. Pernele decorative de culori vii, alaturi de design-ul inedit care reuneste tablourile si ceasul de pe perete marcheaza spatiul intr-o nota de confort si caldura.

Design interior online - Amenajari interioare online Hunedoara

Cele doua bai dezvolta in continuarea intregii incaperi trasaturile stilului clasic, atat prin design, culoare, cat si prin mobilier. S-a optat pentru o gresie si faianta clasica, de culori calde, decorative, mobilier de baie italian clasic, oglinzi mari cu detalii si cazi free-standing, pentru o amploare de eleganta si rafinament. Proiectul de design interior realizat de catre specialistii nostri de la Nobili Design se remarca prin unicitate, rafinament si eleganta, fiind ideal pentru iubitorii stilului clasic.

Design interior casa stil clasic in Hunedoara

Proiecte recente: Design interior case moderne | Proiecte design interior | Portofoliu design interior | Design interior case | Design interior vile | Designer interior Bucuresti pret | Design interior apartamente Bucuresti | Design interior Cluj Napoca | Design interior Pitesti pret.

Proiecte design interior case 3D - Amenajari interioare 3D

6 martie 2020

Review-uri: