Nobili Design a realizat un proiect remarcabil de design interior in Deva, arhitectii nostri reusind sa surprinda cele doua stiluri clasic si modern intr-un ambient perfect.

Vizualizati si Design interior casa clasica Mures

Stilul clasic se remarca prin naturalete, eleganta, rafinament, in timp ce stilul modern este inedit, pragmatic. Daca pentru stilul clasic atentia este indreptata spre detalii, care se doresc a fi fastuoase, sofisticate, pentru stilul modern, accentul cade pe functionalitatea si organizarea elementelor de design, pentru o utilitate perfecta.

Studio Design Interior

Designerii de la Nobili Design au creat si au transpus o viziune mixta, ce a presupus imbinarea ambelor stiluri. In practica, deseori aceasta poate rezulta intr-un esec, intrucat este necesara o experienta si viziune excelenta, insa profesionalismul celor de la Nobili Design au marcat acest proiect intr-unul deosebit si special. In ceea ce priveste amenajarea interioara a living-ului, arhitectii au reunit cele doua stiluri, prin inserarea unor elemente si materiale clasice, dar si unele moderne.

Designer Interior Case Deva

Zona de living este open-space cu cea a bucatariei, trasatura caracteristica a stilului modern. Astfel, s-a preferat un mobilier atat modern, respectiv o canapea moderna simpla de culoare bej si fotolii, cat si unul clasic, respectiv masa si scaunele tapitate de bucatarie de culoare albastru inchis, precum si mobilierul de bucatarie italian alb clasic, cu detalii subtile. Electrocasnicele au fost incorporate, creand astfel o trecere a stilului clasic la cel modern, prin prisma functionalitatii si organizarii spatiului.

Firma design interior

Gresia portelanata cu aspect de marmura marca italiana straluceste si emana eleganta, fiind pusa in evidenta de catre candelabrele clasice marca Ideal Lux Italia. Cromatica spatiului este atat clasica, insuflata de culorile specifice, respectiv alb, bej, crem, dar si moderna, data de culorile vii precum albastru, galben sau rosu. Sunt prezente detalii cum ar fi obiectele de decor constand in tablouri, oglinzi decorative, vaze, plante sau alte accesorii, insa care nu incarca spatiul, se pastreaza astfel un echilibru intre cele doua stiluri. Atat dormitorul principal cat si cel secundar reunesc detalii specifice stilului clasic, cat si celui modern.

Arhitect amenajari interioare

Astfel, parchetul ales este stratificat, marca italiana, peretii sunt decorati cu tapet clasic cu detalii fine, iar mobilierul italian accentueaza nota eleganta si rafinata a incaperilor. Paturile tapitate clasice sunt in acord cu noptierele alese, fiecare dormitor avand o cromatica speciala. Astfel, culorile alese sunt atat calde, cat si puternice, contrastul fiind specific stilului modern. Folosirea unor candelabre suspendate superbe impacteaza vizual privirea, cornisele decorative si obiectele de decor avand acelasi rol.

Design Interior case vile in Deva

Faptul ca specialistii de la Nobili Design au optat pentru amenajarea celor doua bai in stiluri diferite, releva intr-un mod inedit si deosebit design-ul celor doua stiluri, respectiv cel clasic si cel modern. Clasicismul este relevat in prima baie prin detalii semnificative, cum sunt folosirea unei cazi de baie free-standing, oglinzi mari cu detalii superbe sau chiuveta neincorporata clasica.

Studio design interior Deva Portofoliu design interior Deva Servicii design interior Deva
Design interior pentru case moderne Deava Design interior pentru apartamente Deva Design interior pentru vile Deva
Designer de interior Deava Design interior Deva preturi Arhitect amenajari interioare Deva

Gresia simpla de culoare mov deschis si faianta cu detalii simple releva stilul clasic intr-o nota calda, in timp ce pentru cea de-a doua baie s-a preferat inlocuirea cazii cu o cabina de dus, precum si o gresie si faianta cu detalii simple, aspecte care sunt remarcabile pentru stilul modern. Amenajarea interioara a proiectului de design casa stil clasic modern in Deva face parte din protofoliul impresionat al arhitectilor de la Nobili Design, oglindind profesionalismul si experienta remarcanta a acestora.

Design interior casa stil clasic modern in Deva

Designer Interior Online

Amenajari interioare Deva Design interior Deva preturi Design interior living casa Deva
Design interior pentru case clasice Deava Design interior rezidential Deva Design interior pentru spatii Deva
Firma amenajari interioare Deava Case design interior Deva Vile design interior Deva
27 noiembrie 2020