Aceasta casa cu mansarda din Targu Mures a fost amenajata in stil clasic de lux de catre echipa de arhitecti si designeri Nobili Design. Proiectele de design interior care vizeaza case clasice sunt pentru acei clienti care isi doresc un spatiu rafinat si elegant.

Portofoliu design interior casa stil clasic in Targu Mures

Pentru ca fiecare client are propria sa viziune asupra locuintei sale, specialistii nostrii din cadrul firmei de design interior si amenjari Nobili Design va pun la dispozitie oferte si idei personalizate in functie de dorintele clientului.

Daca cauti sa iti reamenajezi casa sau pur si simplu iti doresti un suflu nou in livingul sau dormitorul case tale, specialistii iti recomanda un decor cu linii clasice, culori deschise si elemente de lux. Piesele de mobilier din lemn din gama de lux, import Italia sunt acele accesorii care vin perfect in completarea stilului clasic de decor al unei case.

Amenajare casa clasica in Targu Mures cu mobila italiana de lux

Fie ca vorbim de adaugarea unei canapele, fotolii din lemn masiv sau dulapuri clasice de lux care iti vor infrumuseta fiecare colt din casa, ofertele sunt variate. Ca toate aceste elemente sa se imbine intr-o maniera cat mai armonioasa, specialistii nostrii iti sugereaza fie un parchet stratificat din lemn venghe fie alte nuante pastel care emana acel aer de relaxare in toate casa, datorita cromaticii sale. In general culorile deschise in tonuri de bej, crem, culoarea fildesului se folosesc atat pentru peretii casei in stil clasic cat si pentru elementele de decor sau chiar si piesele de mobilier.

Arhitectii si proiectantii care se vor ocupa de acest proiect de design interior clasic doresc sa redea o ambienta cat mai eleganta si sofisticata a locuintei tale, iar pentru asta este analizat fiecare element in parte. Optand pentru o astfel de paleta de culori si bineinteles piese clasice de mobilier, import Italia, arhitectii vor ingloba elementele defintorii ale acestui stil clasic de design interior.

Micile detaliile care infrumuseteaza tavanul precum candelabrele de cristal, aplice, lustre sau chiar niste cornise elegante fac parte din stilul clasic al unei case, iar acestea vor contribui cu siguranta la un design unicat in cea ce priveste casele amenajate in stil clasic.

Un design interior in stil clasic pentru casele sau vilele din oras sau din afara acestuia necesita atat input-ul unor specialisti in design interior, arhitecti si proiectanti cat si amprenta personala a fiecarui client. Impreuna cu arhitectii nostrii, vom realiza un proiect de design interior de case clasice care te va inspira si care te va transpune in locuinta visurilor tale.

Ofertele noastre personalizate vor crea un spatiu de confort pentru fiecare client in parte, iar fiecare proiect de design interior pentru case clasice poarta amprenta firmei Nobili Design. Datorita unei game variate de producatori, vom alege produse de o calitate superioara, deoarece satisfactia clientului primeaza cu fiecare proiect de design interior in parte.

Proiect casa clasica cu mansarda in Targu Mures - Portofoliu design interior Targu Mures

6 martie 2020