Firma Nobili Design se claseaza in topul celor mai cautate firme de amenajari interioare in cea ce priveste proiecte arhitecturale de case si vile de lux din Bistrita si nu numai. Proprietarii unor astfel de imobile recurg la echipa noastra de specialisti in design interior pentru a obtine un rezultat pe masura cerintelor lor.

Pentru ca echipa de specialisti din spatele proiectelor de amenajare interioara in stil clasic, modern sau eclectic pot face fata oricaror provocari, Nobili Design este intotdeauna prima alegere in materie de design interior in Bistrita. Inainte de-a incepe designul unei casei in stil clasic, proiectantii nostrii se ocupa de schita 3D care este un prim pas important in orice proiect de amenajare interioara. Odata conceputa aceasta schita, clientul impreuna cu designerii pot alege concret ce materiale sau finisaje sa incorporeze.

Si pentru ca calitatea este cheie intr-un proiect arhitectural de succes, sugestia designerilor ar fi materialele din gama premium. Producatorii cu care lucram nu ne-au dezamagit in niciun proiect, prin urmare clientii care au ales aceasta gama premium, au ales calitatea, mai presus de orice. Pentru o casa clasica din Bistrita, sugeram un mobilier din lemn masiv cu un aer somptous si elemente grandioase precum sculpturi.

De pilda un pat matrimonial alb sau crem cu o tablie capitonata din textile fine. In completarea acceasi linii clasice, intr-un astfel de living putem opta pentru accesorii cu iz elegant de pilda, obiecte decorative antice, obiecte din cristal fin sau alte astfel de opere de arta majetuoase. Putem incorpora tablouri sau statuete din bronz sau marmura ca si decor pentru livingul dintr-o casa clasica din Bistrita.

Ca si corpuri de iluminat, gama premium de lux este din nou o alegere inspirata. Astfel, potentialii clientii pot alege dintr-o gama variata de corpuri de iluminat cu insertii aurii sau de sticla. Specialistii recomanda de asemenea un tavan elegant prin adaugarea unor cornise, iar pentru o baie si o bucatarie in stil clasic, faianta si gresie importate din Italia va vor satisface orice pretentie.

Ca si tonuri si culori, designerii considera ca nuantele calde vor fi o alegere buna, insa daca va doriti sa mergeti pe o linie mai indrazneata, alegeti tonuri de bordo sau auriu. Astfel de accente de culori pot fi incorporate intr-un tapet elegant sau chiar tapiteria mobilierului din camera.

Orice se poate proiecta in realitatea proprie, intr-un mod unic si personalizat daca aveti alaturi o echipa de oameni inspirati cu idei practice si totodata creative. Un proiect de amenajare interioara presupune timp, costuri si rabdare, insa Nobili Design va promite un rezultat care sa va intreaca asteptarilor.

Proiecte design interior case in Bistrita

6 martie 2020

Review-uri: