Echipa de arhitecti si designeri de interior Nobili Design au realizat un proiect modern amplu de amenajare interioara constand in Design interior casa cu etaj in Cluj Napoca.

Studio design interior Cluj Napoca

Vizualizati si Design interior casa moderna in Sibiu Stilul modern, miscare culturala care a influentat toate ramurile societatii, incepand cu filosofia, literature, economia, tehnologia, marketing-ul, stiintele sociale, etc., a impactat de asemenea si sfera design-ului interior si a amenajarilor interioare. Proiectul pe care specialistii nostri de la studio design interior l-au amenajat in Cluj Napoca, este potrivit persoanelor moderne, care au un stil de viata modern, adaptat schimbarilor culturale si de trend.

Proiecte design interior case moderne Cluj Napoca

Amenajarea interioara a unui spatiu modern se diferentiaza de amenajarea unui spatiu clasic, din toate punctele de vedere. Astfel, designerii nostri de la Nobili Design au creat o viziune moderna si contemporana pentru casa din Cluj Napoca. Casa a fost proiectata pe doua nivele, respectiv o suprafata parter, incluzand un hol, living-ul, bucataria, si suprafata de etaj, incluzand baile si dormitoarele. Living-ul casei prezinta un aer modern, starea pe care acest spatiu o impregneaza fiind de confort, relaxare si non-conformism. Specialistii nostri au avut o viziune complexa, rezultand un design interior modern de lux.

Firma amenajari interioare Cluj Napoca

Mobila aleasa este de calitate superioara, marca italiana, fiind preferate culori diverse, pentru a evita monotonia. Astfel, comoda pentru TV, masa si scaunele reprezinta combinatii intre alb si wenge, pentru canapeaua moderna s-a optat pentru un beige deschis, iar pentru fotolii un gri deschis. Draperiile au fost alese in aceeasi nota, respectiv un gri inchis. Parchetul stratificat Italian de culoare gri este ales de catre specialistii nostri datorita calitatii sale, iar culoarea maro inchis aleasa pentru tavan, contureaza o imagine optica a unui tavan inalt si a unui spatiu modern de lux.

Amenajare casa moderna cu etaj Cluj Napoca

Lustrele suspendate modern au fost alese de catre arhitectii nostri de la Ideal Lux Italia, aspectul acestora fiind deosebit, ultramodern, avand un rol esential in amenajarea unui spatiu cu adevarat modern. Bucataria este amenajata ultramodern, cu mobilier modern Italian de lux si electrocasnice incorporabile marca Smeg, renumite pentru calitatea superioara. Cromatica bucatariei este inovativa, culorile fiind specifice stilului modern, respectiv alb, negru, gri.

Designer de interior Cluj Napoca

Parchetul stratificat marca Gazzotti Italy confera un aer modern, fiind ales pentru eleganta pe care o insufla spatiului. Lustrele decorative moderne creeaza un ambient sofisticat si rafinat. Sticla reprezenta un obiect principal caracteristic stilului modern, astfel ca specialistii nostri nu au omis aceste detalii. Sticla este obiectul de focus in bucatarie, iar tavanul placate de sticla inchisa intregeste camera si creeaza un ambient elegant. Dormitoarele au fost amenajate de catre specialistii nostri in acelasi stil modern, paturile moderne fiind de esenta design-ului acestora.

Arhitect Amenajari interioare Cluj Napoca

Mobila clasica italiana confera de asemenea eleganta si rafinament dormitoarelor, cromatica acestora fiind in continuitate cu restul casei. Astfel, pe langa culorile de baza folosite, respectiv bej, gri, negri si alb, se regasesc petele de culoare, atribuite draperiilor si pernelor decorative de culoare mov sau galben. S-a optat pentru o vopsea decorativa pentru pereti de culoare gri, in timp ce pentru peretele principal s-a optat pentru un tapet modern, care modernizeaza aspectul general.

Design interior case vile Cluj Napoca

Amenajarea interioara a baii a presupus alegerea unei gresii si faiante italiene, de culoare deschisa, moderna, cu detalii simple. Aceleasi detalii simple au fost pastrate si pentru mobilierul de baie, care este alcatuit din forme verticale si orizontale, forme specific stilului modern, ca si cabina de dus din sticla, in detrimental unei cazi. Simplitatea este cuvantul care descrie acest spatiu, nota generala fiind de intimitate si modernism.

Studio arhitectura design interior Cluj Napoca

Proiectul design interior casa moderna in Cluj Napoca este alegerea ideala pentru persoanele care isi doresc ceva nou, diferit, un ambient relaxant si elegant. Design interior casa moderna in Cluj Napoca

Mai multe proiecte de design interior din portofoliu Nobili Design: Design interior casa stil modern Hunedoara | Design interior casa moderna cu etaj Targu Mures | Design interior casa moderna Alba Iulia | Design interior casa stil modern Cluj | Design interior Case Vile | Design interior apartamente | Design interior Restaurante | Design interior coafor | Servicii design interior pret | Arhitectura Interioare | Amenajari Interioare | Design interior case clasice | Design interior case moderne | Design interior case moderne | Proiecte design interior | Portofoliu design interior | Design interior case | Design interior vile.

25 mai 2020