Proiectul de design interior casa in Alba Iulia a fost realizat de catre specialistii de la Nobili Design in stil modern.

Proiect design interior rezidential realizat in Alba Iulia

Vizualizati si Design interior casa stil clasic modern in Deva

Apartenenta unei case la stilul modern trebuie sa includa respectarea unor principii sau trasaturi esentiale ale acestui stil. Astfel, specificul acestuia este preferarea unor materiale precum sticla, lemn sau metalNu se doreste incarcarea spatiului in mod excesiv, astfel ca fiecare obiect de mobilier sau de decor isi are rolul bine delimitat. Pragmatismul si functionalitatea sunt cuvintele care descriu acest stil.

Amenajare casa moderna cu etaj in Alba Iulia

Specialistii de la Nobili Design au bifat aceste trasaturi in cadrul proiectului de design interior constand in casa moderna in Alba Iulia, rezultand un proiect modern special. Pentru o buna functionalitate si o organizare care sugereaza echilibru, s-a optat pentru amenajarea living-ului si a bucatariei intr-un mod open-space. Ideea de spatiere si lumina este data si de prezenta unui parchet stratificat italian, ales de catre specialistii nostri intr-o culoare bej calda, care sporeste senzatia de ordine si iluminare.

Studio design interior Alba Iulia | Proiecte case vile la cheie

Canapeaua si fotoliile sunt moderne, living-ul fiind amenajat intr-un mod simplu, dar foarte calduros. Aceasta senzatie este data si de prezenta unui semineu, care insufla ideea de cozy. Tapetul decorativ cu un design vertical prezinta cromatica intregului spatiu, respectiv bej si brown deschis. Bucataria este amenajata intr-un stil inedit, modernismul fiind sugerat si de prezenta electrocasnicelor incorporate sau chiar a electronicelor, cum este spre exemplu, un ecran TV plat suspendat.

Designer de interior Alba Iulia - Amenajari interioare case moderne de lux

Servirea mesei poate avea loc fie separat, in zona special amenajata calduros cu masa si scaune italiene, fie chiar in bucatarie, existand o insula, folosita atat ca spatiu de lucru, cat si de servit masa. Acelasi parchet stratificat superior de calitate italiana marca Gazzotti Italy a fost folosit, in continuitate cu cel din living. Holul prezinta detalii moderne prin alegerea unui mobilier masiv, inalt, de culoare brown inchis, cu oglinzi, iar gresia cu aspect de marmura de culoare deschiza lumineaza spatiul. Dormitorul matrimonial este amenajat intr-un stil simplu, dar special si inedit.

Astfel, mobilierul modern este prezentat sub forma patului modern, simplu, dar si a dulapurilor si a noptierelor de culoare brown cu alb, pata de culoare fiind reprezentata de etajera verde. Detaliile simple precum tablourile sau lustra moderna inedita sporesc ideea de modernism, insufland spatiului un aer fresh si intim. Celelalte doua dormitoare sunt amenajate in acelasi stil, diferentiindu-se prin cromatica aleasa pentru draperii sau mobilier. Parchetul de culoare deschisa ofera senzatia de spatiu mare, iar culoarea alba aleasa pentru mobilier confera un aer elegant si modern.

Prezenta culorilor vii dar si a obiectelor de decor cum sunt covoarele sau tablourile au rolul de a incalzi spatiul si de a-l transforma intr-un ambient placut. Baia a fost amenajata in acelasi stil modern, optandu-se de catre arhitectii de la Nobili Design pentru un design simplu, dar relaxant si confortabil.

Cabina de dus din sticla transparenta confera un aer modern, iar gresia si faianta de culoare bej, respectiv gri deschis au fost alese in mod special, pentru nota pe care o confera spatiului. Chiuveta incorporata in mobilierul de culoare deschisa si oglinda spatioasa sporesc senzatia de modernism.

Proiectul de design interior constand in casa moderna in Alba Iulia este un proiect deosebit realizat de catre specialistii de la Nobili Design intr-o maniera deosebita.

Design interior casa moderna in Alba Iulia

16 ianuarie 2024

Review-uri: