Proiecte design interior realizate de firma Nobili Design pentru case clasice de lux, vile moderne cu etaj in Cluj Napoca, Timisoara, Arad, Oradea, Baia Mare. Realizam proiecte de design interior pentru resedinte familiale si spatii publice cu posibilitatea livrarii materialelor cuprinse in conceptul 3d. Când vine vorba de servicii de arhitectură și design interior, Nobili Design este alegerea perfectă. Oferim concepte unice, pentru case clasice si moderne, proiecte de diferite dimensiuni. Noi nu oferim doar conceptele de design interior, ci ajutam clientii nostri cu mobilier de buna calitate si materiale pentru amenajari interioare importate de firma noastra de la cei mai renumiti producatori din domeniu.

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Design

Acordam o importanta deosebita fiecarui proiect de design interior de aceea pentru a stabili o intalnire cu echipa noastra de specialisti ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact . Pentru a ne intalni si pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra trimiteti schitele imobilului, cateva detalii legate de stilul de amenajare dorit iar noi va vom raspunde cu oferta de pret personalizata urmand a ne deplasa la locatia respectiva pentru discutii detaliate asupra proiectului de design interior.

Contact Nobili Design

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-design.ro

Raza de acoperire pe judete si orase din Romania in care puteti realiza un proiect de design interior, amenajari interioare cu firma Nobili Design: Cluj Napoca, Turda, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Lugoj, Bistrita, Targu Mures, Targu Jiu, Hunedoara, Deva, Caras, Drobeta Turnu Severin, Salaj, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Mehedinti, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Sibiu. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.