Design interior pentru o casa stil clasic in Cernavoda

Proiect de design interior realizat pentru o casa stil clasic cu etaj in Cernavoda de echipa Nobili Design. Amenajare interioara casa in Cernavoda implementata cu materiale de lux si mobiler italian.

Proiect de design interior realizat pentru o casa stil clasic cu etaj in Cernavoda de echipa Nobili Design. Amenajare interioara casa in Cernavoda implementata cu materiale de lux si mobilier italian importat de firma noastra de la cele mai renumite branduri de mobila din Italia.

Portofoliu design interior casa clasica in Cernavoda

In acest sens, proprietarii care cauta sa ofere caminului lor un design clasic de lux dar in acelasi timp impunator si stilat, aleg de cele mai multe ori acest stil. In acest proiect de design interior casa in Cernavoda, spatiul utilizat este unul generos, aspect care ne-a oferit posibilitatea sa dezvoltam idei de amenajare cu mobilier italian de lux alaturi de imbinari de nuante calde si neutre, astfel incat sa cream un interior perfect pentru clientul nostru.

Amenajari interioare casa stil clasic cu etaj in Cernavoda

Desi stilul clasic se prezenta ca un stil rigid si poate sobru, aspectele moderne din prezent indulcesc duritatea stilului original si aduc imbinarea perfecta intre simplu, elegant si luxuriant. In stilurile alese pentru decorurile interioare executate de firma noastra pentru casa din Cernavoda, se poate observa atentia la detalii si mai ales atentia la cerintele clientului, astfel incat intreg proiectul sa reflecte gusturile proprietarului si sa pastreze amprenta sa.

Proiect casa la cheie in Cernavoda amenajat cu mobilier italian 

Asa cum ne-am obisnuit, in stilul clasic predomina nuantele calde si neutre, de obicei combinatii fine intre alb, bej, crem, auriu, care alaturate unor culori inchise folosite in mobilier sau regasite in mici detalii, confera locuintei un aspect intim, comfortabil si in acelasi timp impunator.

Pentru decorarea zonei de Dining, o incapere open-space, proiectantii alaturi de designeri au ales sa utilizeze corpuri de mobila clasica din lemn alb, care confera un aspect stilat, elegant si rafinat. (Mai multe detalii despre piesele de mobila uitilizate de firma noastra pentru acest proiect, puteti afla accesand link-ul - https://mobila-italia.nobili-design.ro

Amenajare interioara casa de lux in Cernavoda