Designer interior Onești - Designer interior case Onești

Servicii de design interior la cheie in Onești, de la concept la amenajari interioare si implementare completa cu materiale si mobilier de designer. Studioul nostru de design interior ofera o gama completa de servicii in Onești prin furnizarea tuturor materialelor de finisare: mobila, corpuri de iluminat, tapet, gresie, instalatii sanitare, parchet stratificat. Contactati echipa noastra de designeri de interior pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra.

Servicii designer de interior in Onești

Servicii de design interior la cheie de la concept la amenajari interioare si implementare completa cu materiale si mobilier de designer. Studioul nostru de design interior ofera o gama completa de servicii prin furnizarea tuturor materialelor de finisare: mobila, corpuri de iluminat, tapet, gresie, instalatii sanitare, parchet stratificat, etc. Furnizam toata gama de mobila pentru living, dormitoare, bucatarie direct de la producatori din Italia, Spania, Turcia la preturi de importator autorizat.

Amenajari interioare la cheie in Onești cu materiale de designer

Pentru a va bucura de amenajarea casei din Onești, nu este suficient sa cumparati materiale de constructii si amenajari si sa angajati o echipa de meseriasi: aveti nevoie de specialisti in design interior care sa poata satisface toate dorintele dvs. intr-un singur proiect. Ca designer de interior profesionist, va voi ajuta si indruma ca si casa ta devina o sursa de confort si emotii pozitive.

Studio designer de interior Onești

Designul interior este un element al imaginatiei specialistilor profesionisti, care reflecta caracterul, stilul de viata si hobby-urile proprietarului. Pentru a realiza concepte perfecte in interior, trebuie sa va identificati corect dorintele. Moda dicteaza lumii cele mai noi inovatii ale designerilor de interior si formeaza opinii individuale asupra diversitatii stilurilor interioare.

Proiecte de design interior pentru case moderne cu etaj

 

24 aprilie 2022