Design interior casa cu mansarda Pantelimon Ilfov - Amenajari case cu mansarda Pantelimon Ilfov

Portofoliu proiect design interior 3D realizat pentru o casa cu mansarda in Pantelimon Ilfov. Amenajare interioara casa cu mansarda in Pantelimon Ilfov cu materiale de designer si mobilier italian de lux. Livram toata gama de materiale pentru amenajari interioare case vile cu mansarda in Pantelimon Ilfov.

Specialistii nostrii se adapteaza fiecarei cerinte, iar in functie de un buget bine stabilit, se alege mobila pentru dormitor, decoratiunile, materialele si finisajele pentru pardoseli, gresie portelanata, parchet stratificat, corpurile de iluminat si alte astfel de elemente.

Proiect amenajare mansarda casa in Pantelimon Ilfov

Proiectele rezidentiale care implica designul interiorul al unei case sau vile cu mansarda intotdeauna reflecta personalitatea proprietarului, pentru ca specialistii Nobili Design pun pret pe dorintele clientului. Mansarda de cele mai multe ori poate reprezenta oaza de liniste, acel loc in care ne regasim si putem cugeta. Nu renunta la amenjarea acestei incaperi si apeleaza la niste profesionisti care iti vin in ajutor.

Puteti opta pentru serviciul de design interior online .

Amenajari interioare dormitoare la mansarda casa Pantelimon Ilfov

Un astfel de loc poate fi mai spatios in functie de cat permite spatiul, lucru care este mereu un plus, insa echipa de arhitecti si designeri de interior pot concepe si un spatiu intim si extrem de calduros ca si ambianta, daca asta cauti. Pentru acest efect, putem opta pentru pereti din lemn intr-o culoare naturala, un pat matrimonial sau chiar o sofa impozanta. Se recomanda culori dechise pentru a aduce un plus de luminozitate incaperii si accente mici de culoare. 

Amenajari interioare mansarde cu mobilier clasic Italia

Cu un design simplu care se focuseaza pe atentia la detalii, nu ai cum sa dai gres cu amenjarea mansardei. O mansarda in stil clasic implica incorporarea unui mobilier italian si un parchet din lemn stratificat, acestea fiind doar cateva din elemente care duc designul mansardei in zona de decor clasic.

Consultanta design interior casa cu mansarda Pantelimon Ilfov

Fiecare textura aleasa pentru materialele textile decorative poate da un aer rafinat si luxuriant incaperii din locuinta dumneavoastra. Designerii de regula mixeaza nu doar diferite texturi ci si culori, forme si materiale cand vine vorba de designul clasic al unei mansarde.

Proiectare interioare case cu mansarda in Pantelimon Ilfov

Fiecare produs ales de tine impreuna cu specialistii Nobili Design va servi unui scop, acela de-a infrumuseta si de-a aduce un plus de valoare mansardei din casa sau vila ta din Pantelimon Ilfov. Un simplu spatiu de depozitare se poate transforma intr-o incapere in care sa iti faca placere sa desfasori diverse activitati.

Servicii firma design interior Pantelimon Ilfov

 Lustre clasice sau aplice moderne se pot integra intr-o maniera interesanta in mansarda. Alege obiecte de decor pe placul tau impreuna cu specialistii de la Nobili Design care iti vor ghida pasii.

Designer de interior case cu mansarda Pantelimon Ilfov

Detinand o pozitie de top din anul 2008, firma noastra specializata in amenajari si design interior case detine un portofoliu de amenajari interioare de succes atat pentru proiecte rezidentiale cat si comerciale.

Arhitect amenajari interioare mansarda Pantelimon Ilfov

Indiferent de stilul de design interior pentru care optati, fie ca vorbim de o mansarda in stil clasic sau una cu iz modern, solutiile practice si creative vor transforma o banala incapere intr-una utila si de mare efect. Versatilitatea, inspiratia, solutiile si sfaturile specialistilor contribuie la satisfactia clientilor atunci cand vine vorba de realizarea unui proiect de design interior casa

Descoperiti Portofoliu design interior Pantelimon Ilfov

21 mai 2020