Design interior casa stil clasic Sector 5 Bucuresti

Echipa de arhitecti si proiectanti din cadrul firmei de amenajari si design interior Nobili Design se mandreste cu un portofoliu amplu de proiecte de design pentru diverse imobile rezidentiale in Sector 5 Bucuresti. Amenajarea unei case in stil clasic implica o munca detaliata cat si un studiu amanuntit al intregului spatiu.

Fiecare proiect de design interior in Sector 5 Bucuresti este discutat in prealabil cu clientul, deoarece dorintele si viziunea sa reprezinta sursa de inspiratie principala pentru echipa de arhitecti si designeri de la Nobili Design.

Stilul clasic de design interior a ramas la fel de popular ca si in anii precedenti si este in topul preferintelor proprietarilor care detin case sau vile. Specialistii din cadrul firmei de design interior  lucreaza cu cei mai buni producatori din Italia, asadar fiecare piesa de mobilier aleasa pentru o casa in stil clasica, va fi cu siguranta o alegere de top. Acest tip de mobilier este extrem de decorativ si de regula impunator care te surprinde prin detaliile sculptate si liniile curbate, fie ca vorbim de canapele, dulapuri sau mese si scaune.

Pentru ca intreaga ambianta sa emane acel stil rafinat si clasic, recomandarea specialistilor este o gama de mobilier din lemn masiv de culoare deschisa, fabricat in Italia. Aceste companii producatoare de mobilier clasic lucreaza cu materiale de inalta calitate, iar executia acestor piese este fara cusur. In cea ce priveste restul elementelor pentru designul interior al unei case in stil clasic, parchetul stratificat din lemn masiv este imperativ intr-o astfel de casa.

Tavane cu cornise decorative sau incorporarea unor coloane in living, sunt cateva dintre caracteristicile care ajuta la identificarea unei case in stil clasic. Bineinteles, totul depinde si de preferintele clientului si cat de mult isi doreste acesta sa sugereze stilul clasic de design interior in incaperile din casa sa. Culorile reprezentative pentru o casa amenajata in stil clasic sunt de regula tonurile calde si neutre, iar pentru o alura mai opulenta, o alta sugestie ar fi mici accente metalice.

De pilda un candelabru impozant, din portelan sau din cristal ar putea fi chiar o piesa de rezistenta in living-ul unei case in stil clasic. Lustre sau aplice in culori metalice pot fi plasate strategic fie in dormitor, in bucatarie sau pe holul unei case. Sa nu uitam de oglinzile de tip statement care vor decora frumos orice incapere.

Amenajarea unei case in stil clasic presupune alegerea unor obiecte de decor la fel de rafinate si luxoase. Gama variata de produse de mobilier, de corpuri de iluminat  gresie si faianta si nu numai oferita de firma Nobili Design iti permite sa alegi astfel de elemente distinse. Fiecare alegere va fi mai usoara datorita sfaturilor si sugestiilor unei echipe de specialisti care te vor ajuta in crearea unei case in stil clasic asa cum ti-o doresti.

Review-uri: