Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Proiectele arhitecturale in stil clasic din Miercurea Ciuc sunt un simbol al elegantei datorita viziunii designerilor care au contribuit la un astfel de proiect.

design interior casa clasica miercurea ciucdesign interior living clasic miercurea ciucdesign interior casa clasica living miercurea ciucdesign interior bucatarie clasica miercurea ciucdesign interior stil clasic miercurea ciucdesign interior dormitor clasic miercurea ciucdesign interior dormitor stil clasic miercurea ciucdesign interior baie clasica miercurea ciucElementele clasice dintr-o astfel de casa sunt alese din lista de producatori de lux, deoarece, calitatea fiecarui accesoriu sau material conteaza intr-un astfel de proiect. Mobilierul impozant din dormitor sau living are un rol atat estetic cat si functional. Daca dormitorul este un spatiu amplu, Nobili Design propune un mobilier facut pe comanda. Astfel, piesele se vor incorpora perfect in functie de inaltimea si dimensiunea camerei. Ca si tonuri, puteti alege culori pastel pentru un aer cald si primitor, insa si un accent de culoare este binevenit, chiar daca vorbim de un stil clasic. Pentru pardoseala, lemnul natural se recomanda in fiecare camera din casa clientului, asadar culori precum nuanta wenge sau alte tonuri deschise pot fi o alegere inspirata. Bucataria clasica inseamna bun gust, functionalitate si electrocasnice din gama Smeg-Franke. Corpurile de iluminat pot include lustre sau aplice pentru bucatarie, iar pentru hol de pilda, un candelabru masiv poate fi piesa de rezistenta. Accesoriile si materialele sunt de cea mai buna calitate, importate din Italia. Rolul micilor detalii precum o tapiterie din gama premium sau niste draperii fine este acela de-a completa aerul somptuos si clasic al camerelor amenajate. Aceste decizii sunt luat de oameni care au o imaginatia bogata in cea ce priveste stilul interior de decor, insa totul porneste de la preferintele potentialilor clienti. Ei reprezinta principala sursa de inspiratie a echipei de designeri si arhitecti atunci cand se demareaza un proiect de casa clasica. Bineinteles totul se proiecteaza in limita bugetului alocat, iar fiecare schimbare va tine cont de acest aspect. Nobili Design va aduce cu siguranta un suflu nou casei tale, indiferent de amploarea proiectului de design si amenajare. Puteti conta pe creativitatea, inspiratia, si devotamentul acestor profesionisti care activeaza pe piata inca din 2008 avand multe proiecte de succes la activ.

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Design

Acordam o importanta deosebita fiecarui proiect de design interior de aceea pentru a stabili o intalnire cu echipa noastra de specialisti ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact . Pentru a ne intalni si pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra trimiteti schitele imobilului, cateva detalii legate de stilul de amenajare dorit iar noi va vom raspunde cu oferta de pret personalizata urmand a ne deplasa la locatia respectiva pentru discutii detaliate asupra proiectului de design interior.

Contact Nobili Design

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-design.ro

Raza de acoperire pe judete si orase din Romania in care puteti realiza un proiect de design interior, amenajari interioare cu firma Nobili Design: Cluj Napoca, Turda, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Lugoj, Bistrita, Targu Mures, Targu Jiu, Hunedoara, Deva, Caras, Drobeta Turnu Severin, Salaj, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Mehedinti, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Sibiu. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.