Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Aceasta casa a fost proiectata de catre echipa Nobili Design in stil modern in orasul Alba Iulia.

design interior living modern alba iuliadesign interior casa moderna alba iuliadesign interior vila moderna alba iuliadesign interior dormitor modern alba iuliadesign interior amenajare moderna alba iuliadesign interior camera moderna alba iuliadesign interior baie moderna alba iuliadesign interior baie amenajare moderna alba iuliaFiecare element ales in livingul sau dormitorul din casa ta poate aduce un plus de valoare locuintei dumneavoastra. Asadar mergeti pe mana specialistilor atunci cand acestia recomanda un anumit tip de lustra sau un parchet de inalta calitate. Accesoriile pot schimba radical aspectul unui hol banal sau al unei mansarde din casa dumneavoastra . Combinarea anumitor forme, culori si materiale in cea ce priveste draperiile, covoarelor sau obiectelor decorative accentueaza anumite zone din incapere. De pilda, pentru un living in stil clasic, un corp de iluminat opulent poate fi o piesa centrala, iar pentru un dormitor in stil modern alegerea unui covor colorat cu un imprimeu abstract, poate da o alura actuala camerei. Fiecare element isi are rolul sau, nimic nu este ales intamplator atunci cand colaborati cu o firma specializata de design interior. Apelati cu incredere la cei mai buni din bransa, daca va doriti o transformare completa a locuintei dumneavoastra.

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Design

Acordam o importanta deosebita fiecarui proiect de design interior de aceea pentru a stabili o intalnire cu echipa noastra de specialisti ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact . Pentru a ne intalni si pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra trimiteti schitele imobilului, cateva detalii legate de stilul de amenajare dorit iar noi va vom raspunde cu oferta de pret personalizata urmand a ne deplasa la locatia respectiva pentru discutii detaliate asupra proiectului de design interior.

Contact Nobili Design

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-design.ro

Raza de acoperire pe judete si orase din Romania in care puteti realiza un proiect de design interior, amenajari interioare cu firma Nobili Design: Cluj Napoca, Turda, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Lugoj, Bistrita, Targu Mures, Targu Jiu, Hunedoara, Deva, Caras, Drobeta Turnu Severin, Salaj, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Mehedinti, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Sibiu. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.