Design interior casa stil clasic zona Dorobanti in Bucuresti

Suna: 0720.665.365

Nobili Design oferă servicii de design interior case Bucuresti pentru cei care își doresc să ducă o viață la cele mai înalte standarde. Dacă ceea ce îți place sunt țesăturile ravisante sau tapițeria și pielea naturală, atunci stilul clasic cu siguranță ți se va potrivi. Proiectele noastre sunt întotdeauna gândite până la cel mai mic detaliu și transmit emoții și trăiri care te transpun într-o lume maiestuoasă.

design interior casa stil clasic in craiova
design interior casa stil clasic in craiova
casa clasica Craiova
design interior casa stil clasic in craiova
design interior casa stil clasic in craiova
design interior casa Craiova
design interior casa stil clasic Craiova
amenajari interioare Craiova
design interior case Craiova
Suna: 0720.665.365

Proiect casa stil clasic Bucuresti 

Ești interesat de mai multe detalii legate de serviciile de design interior pentru o casa stil clasic in Bucuresti? Dacă îți dorești să trăiești măreț și să ai parte de o locuință amenajată cu bun gust și rafinament, apelează la specialiști în domeniu. De îndată ce începi să acorzi mai multă importanță locuinței tale, viața ta se va schimba considerabil.

Designul interior nu este doar despre case, apartamente și vile. Este vorba despre puterea acestuia de a produce o schimbare pozitivă în viața ta. Atunci când stilul și personalitatea ta se află în armonie cu mediul în care trăiești, viața ta capătă mai multă însemnătate. Acordă mai multă atenție modului în care locuința ta îți influențează starea de bine.

Echipa noastră întotdeauna duce la bun sfârșit proiecte, care, pe lângă experiența vizuală oferită, promovează confortul și funcționalitatea casei tale. În acest fel, tu și familia ta vă puteți bucura de un design de lux care se potrivește stilului vostru de viață și care denotă prosperitate și eleganță. În plus, realizăm un proiect 3D care ne va ajuta să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor tale și să oferim rezultate deosebite.

Alege materiale sofisticate pentru o casa cu stil in Bucuresti

Atunci când intri într-o cameră în stil clasic amenajată de către un specialist, atmosfera te transpune parcă într-un film de epocă, în reședința unei familii regale. Astfel de senzații pot fi trăite doar prin folosirea materialelor și a obiectelor de mobilier de o calitate superioară care înnobilează locuința și îți oferă o experiență de cinci stele. Un serviciu pentru design interior case in Bucuresti de excepție îți oferă șansa de a alege dintre astfel de materiale.

Mobila caracteristică stilului clasic se evidențiază prin lemn prețios, țesături sofisticate și piele naturală. În ceea ce privește materialele, acestea completează cadrul prin texturile și culorile alese. Dacă ai nevoie de inspirație pentru viitorul tău proiect de design, vizitează site-ul nostru pentru a vizualiza obiectele noastre de mobilier fabricate în Italia și materialele premium.

Afla care sunt culorile predominante în stilul clasic

Culorile stilului clasic sunt definite de nuanțe fine și atrăgătoare. Nuanțele sunt neutre și calme, fapt care face ca încăperea să capete un aer primitor și cald. De asemenea, sunt folosite culori precum bej, verde deschis sau măsliniu pentru mobilier și textile, pentru a oferi mai multă personalitate locului. Maroul este și ea o culoare des întâlnită în design-ul clasic, care oferă un aspect dichisit.

Alături de echipa noastră ai șansa să descoperi jocul de culori care să-ți aducă locuința mai aproape de suflet. Descoperim paleta de culori pe care ți-o dorești și creăm o poveste în fiecare cameră a casei tale. Pentru noi, fiecare element care face parte din design-ul interior trebuie să aducă un plus de valoare spațiului și să îi ofere o înfățișare unică.

Care sunt corpurile de iluminat ce îmbunătățesc atmosfera casei?

Obiectele de iluminat magnifice nu numai că sunt practice, dar oferă și un spectacol vizual de excepție. Cel mai des folosite sunt candelabrele din cristal, fiind o adevărată operă de artă. Mai mult decât atât, lumina uniformă oferă mai multă dimensiune încăperii și chiar un aer misterios care atrage atenția și menține o atmosferă nobilă. Astfel de abordări sunt des întâlnite în proiectele noastre de design interior case in Bucuresti.

Experții noștri își doresc, ca prin intermediul corpurilor de iluminat, să alunge starea de monotonie și să dea un aer special camerei. Dacă îți dorești să-ți formezi o idee despre abordările noastre, te invităm să vizualizezi portofoliul nostru de proiecte. Acolo ai șansa de a observa cum obiectele de decor, lumina, culorile și toate celelalte elemente formează un echilibru unitar.

Nobili Design și-a câștigat admirația și aprecierea clienților datorită pasiunii, creativității și seriozității cu care abordăm fiecare proiect de design. Dacă locuiești în Bucuresti și îți dorești mai mult pentru tine și locuința ta, apelează la noi iar locuința ta îți va permite să trăiești așa cum ți-ai dorit întotdeauna.

Cuprins