Proiect design interior pentru o casa moderna cu etaj Bucuresti

Suna: 0720.665.365

Alege sa te inspiri din proiectele de design interior case moderne realizate de firma noastra in Bucuresti.

design interior casa moderna cu etaj
design interior casa cu etaj Bucuresti
design interior case etaj
design interior case cu etaj Bucuresti
servicii de amenajari interioare Bucuresti
amenajari interioare case bucuresti
servicii de amenajari Bucuresti
amenajari interioare Bucuresti
servicii de amenajari interioare case cu etaj
amenajari case cu etaj Bucuresti
design interior casa moderna cu etaj
casa moderna amenazare si design
designer de interior casa cu etaj
amenajari interioare case bucuresti

Cauți servicii de design interior pentru o casa moderna cu etaj Bucuresti? Dacă simți nevoia unei schimbări, apelează la specialiști în domeniu care te ajută să-ți descoperi stilul și dau viață locuinței tale prin abordări creative și îndrăznețe. Întotdeauna o locuință amenajată cu bun gust te inspiră să trăiești cu stil.

Nobili Design este o firmă de renume care oferă servicii de design interior in Bucuresti pentru aceia care își doresc interioare luxoase și rafinate. Scopul nostru este acela de a îndemna oamenii să trăiască fastuos, prin crearea spațiilor care îi inspiră și cu care se identifică. Ne dorim să creăm o conexiune strânsă între tine și locuința ta, pentru a trăi în fiecare zi la cel mai înalt nivel.

Suna: 0720.665.365

Avantajele stilului modern pentru case moderne in Bucuresti

În ultimii ani, stilul modern a câștigat tot mai multă popularitate. Oamenii sunt interesați de interioare dichisite, dar care promovează totodată confortul și funcționalitatea. Designul interior modern combină toate aceste trei aspecte și creează o experiență completă, care te binedispune și îți redă bucuria de a trăi exact așa cum îți place.

O casă în stil modern înseamnă camere spațioase care se bucură de multă lumină. Adesea sunt întâlnite camerele de tip open space. Acestea sunt oportunitatea ideală pentru specialiști de a crea o imagine de ansamblu formată atât din elementele bucătăriei, cât și din cele ale livingului. Folosim materiale, culori și texturi care formează un echilibru unitar  între aceste două spații și dau impresia că sunt una și aceeași cameră.

Cum definim stilul pentru o casa cu etaj in Bucuresti?

Dacă te-ai decis deja că stilul modern este ceea ce cauți, atunci următorul pas este adaptarea acestuia conform nevoilor și cerințelor tale. Dacă te bucuri de camere luminoase care  au ferestre înalte, ne folosim de acest detaliu pentru a crea spații luminoase. Totodată, alegem cu atenție materiale pentru draperii și perdele, care să ofere dimensiune locului și să dea senzația unui spațiu maiestuos.

În ceea ce privește mobilierul, ne folosim de forme geometrice, precum dreptunghiuri, pătrate sau cercuri pentru a forma un echilibru unitar și a deveni punctul focal al camerei. În plus, creăm efecte vizuale de excepție cu ajutorul liniilor drepte, orizontale sau verticale, care dau impresia unui spațiu vast și oferă o notă de acuratețe.

Innobilează locuința cu servicii de design interior in Bucuresti

Serviciile noastre de design interior nu se axează doar pe oferirea unei experiențe vizuale de excepție. Ne dorim să schimbăm modul în care te simți în propria locuință, pentru a avea parte în fiecare zi o experiență de cinci stele. Ne dorim ca atunci când cineva intră într-o încăpere amenajată de echipa noastră, să descopere o adevărată poveste. Apelează la echipa noastră dacă îți dorești să creăm împreună povestea casei tale.

Ne dorim să înțelegem elementele pe care dorești să le regăsești în proiectul casei tale, fie că asta înseamnă o bucătărie bine compartimentată, o bibliotecă mătreață sau amenajarea unui spațiu distins în care poți lua cina cu familia. Creăm astfel de cadre cu ajutorul unui proiect 3D, pentru a ne asigura că dorințele tale sunt urmate întocmai.

Recomandam materiale și mobilier de calitate

Regula de la care nu ne dezicem niciodată este folosirea produselor de o calitate superioară. Pentru noi, este important să oferim servicii menite să aducă valoare în viața clienților pe termen lung. Asta înseamnă că întotdeauna avem în vedere durabilitatea și funcționalitatea produselor, pe lângă importanța esteticului.

Astfel, pentru că ne dorim să venim în ajutorul tău cu soluții avantajoase și deosebite, comercializăm materiale și obiecte de mobilier speciale pentru stilul modern. Aceste obiecte de mobilier fabricate în Italia oferă camerelor un aspect luxos și maiestuos, în timp ce materialele completează imaginea, prin detalii fine. Vizitează site-ul nostru dacă îți dorești să vizualizezi produsele noastre și să te inspiri.

Nobili Design este aici pentru a te ajuta să descoperi adevăratul potențial al casei tale. Serviciile noastre de design interior case in Bucuresti îți asigură beneficii pe termen lung, care vor fi resimțite în viața ta de zi cu zi. Atunci când mediul în care trăiești se află în concordanță cu stilul și nevoile tale, poți trăi exact așa cum îți place.

Cuprins