Firme amenajari interioare Cluj Napoca | nobili-design.ro

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Servicii amenajari interioare case la cheie

Oferim servicii de amenajari interioare pentru case, vile, apartamente cu materiale premium import Italia.

Amenajari interioare case cu etaj stil clasic

Avem in portofoliu proiecte de amenajari interioare realizate pentru case stil clasic de lux cu mobilier din lemn productie Italia. Livram la preturi de importator toata gama de materiale pentru amenajari interioare case clasice moderne.

  • Mobila clasica dormitor, living, bucatarie, dresing.
  • Gresie si faianta clasica de lux productie Italia.
  • Cornise profile decorative pentru interior, exterior.
  • Tapet decorativ cu textura naturala stil clasic de lux.
  • Usi de interior clasice din lemn sau mdf.

amenajari interioare case clasice cu etaj pret | nobili-design.roAmenajari interioare case cu mansardaamenajari interioare case vile cluj napoca pret | Firme amenajari interioare Cluj Napoca.amenajare interioara casa cu mansarda cluj | nobili-design.ro

Programati o intalnire cu echipa  Nobili Design

Acordam o importanta deosebita fiecarui proiect de design interior de aceea pentru a stabili o intalnire cu echipa noastra de specialisti ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact . Pentru a ne intalni si pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra trimiteti schitele imobilului, cateva detalii legate de stilul de amenajare dorit iar noi va vom raspunde cu oferta de pret personalizata urmand a ne deplasa la locatia respectiva pentru discutii detaliate asupra proiectului de design interior.

Contact Nobili Design

0720.665.365

nobilidesign[@]gmail.com

nobili-design.ro

Raza de acoperire pe judete si orase din Romania in care puteti realiza un proiect de design interior, amenajari interioare cu firma Nobili Design: Cluj Napoca, Turda, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Lugoj, Bistrita, Targu Mures, Targu Jiu, Hunedoara, Deva, Caras, Drobeta Turnu Severin, Salaj, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Mehedinti, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Sibiu. Birou arhitect designer interior Gabriela Nechifor.