Arhitectura design interior case

Biroul nostru de arhitectura si design interior poate crea concepte personalizate 3d pentru case, vile clasice, moderne din care sa nu-i lipseasca spatiul si din punct de vedere estetic sa fie atractiv si confortabil.

Firma noastra pune la dispozitia clentilor dupa procesul de creare arhitecturala a unui concept de design interior 3d pentru demararea procesului de amenajari interioare a caselor clasice sau moderne, pentru living, dormitor, baie, bucatarie etc. materialele pe care le putem furniza la preturi de importator din Italia, precum mobila, canapele, gresie si faianta, electrocasnice, parchet stratificat, corpuri de iluminat si multe alte elemente de decor.

Servicii arhitectura design interior

Arhitectura design interior casa moderna

Proiect arhitectura de interior modern

Toti acesti factori, impreuna, creeaza un pachet de servicii la cheie care vizeaza imbunatatirea relatiei dintre firma Nobili Design si clientul nostru. Serviciile de arhitectura, proiectare 3d in vederea realizarii unui concept de design interior sunt de natura tridimensionala, putand face o revizuire atotocuprinzatoare impreuna cu clientul.

CITESTE TOT