Servicii design interior

Servicii de design interior rezidential pentru case clasice moderne, apartamente amenajate cu mobilier de lux preturi producatori Italia. Proiecte design interior spatii comerciale pentru restaurante, saloane evenimente, camere de hotel oferite de Nobili Design in Bucuresti, Cluj Napoca, Sibiu, Arad, Oradea, Timisoara, Baia Mare.

Nobili Design este o companie a carei activitate se axeaza pe realizarea de servicii de design interior, intr-o mare varietate de stiluri, de la simplu, la complex, de la clasic, la modern, de la minimalist la amplu, complex. Va invitam sa apelati cu incredere la serviciile noastre de design interior, la specialistii nostril care vor fi mereu la dispozitia dvs, pe tot parcursul derularii proiectului contractat.

Design-ul interior este un serviciu personalizat, oferit de compania Nobili Design astfel incat fiecare proiect finalizat sa intruneasca cele mai inalte standarde de calitate. Calitatea este, pentru noi, obiectivul principal; nu ne-am propus niciodata sa generam cantitate, ci doar calitate, pentru ca aceasta garanteaza castiguri pe termen lung, nu doar din punct de vedere financiar. Ne intereseaza ca fiecare dintre clientii nostri sa fie multumit de colaborare, sa nu regrete din nici un punct de vedere ca ne-au ales pe noi si sa ne recomande, cu incredere, si altor doritori.

De altfel, detinem in portofoliu proiecte care ne recomanda, proiecte ce pot fi folosite, fara indoiala, sic a surse de inspiratie pentru proiecte viitoare. Alegand colaborarea cu firma noastra, veti avea garantia ca proiectul pe care il vorm gestiona pentru dvs va imbina, cat mai armonios posibil, toate dezideratele existente, dar va avea si acea nota de unicitate care il va individualiza, il va face apreciat.

Preturi informative servicii design interior:

- Design interior case stil clasic preturi 20 - 25 euro mp fara tva.

- Design interior case stil modern preturi 18 - 23 euro mp fara tva.

- Design interior spatii comerciale preturi 20 – 25 euro mp fara tva.

Trimiteti-ne pe mail ( nobilidesign@gmail.com ) schitele 2d si cateva cuvinte despre stilul de design interior pentru care doriti oferta de pret. (clasic sau modern).

Pretul final pentru proiectul de design interior difera in functie de stilul ales, compartimentarea, numarul de camere, complexitatea si cerintele proiectului.

Solicitati oferta de pret design interior

Va invitam sa ne contactati, folosind datele de contact (formular de contact, e-mail sau numar de telefon). Va rugam sa trimiteti schite 2d si sa schitati cate ceva despre stilul de amenajare dorit, astfel incat noi sa putem avea un punct de pornire pentru proiectul pe care il doriti si, la prima intalnire, sa va putem, deja, oferi, alaturi de oferta de pret preliminara, si cateva idei in legatura cu acest subiect. Este foarte important sa primim, chiar din faza initiala, cat mai multe informatii in legatura cu ideea de design dorita, precum si cu spatiul ce urmeaza a fi amenajat, pentru ca oferta initiala sa fie cat mai apropiata de ofera finala de pret. Aceasta va fi predata dupa o vizionare la fata locului, tinadu-se cont de stilul ales, compartimentarea spatiului, forma incaperilor, complexitatea si evetuale cerinte speciale ale proiectului; specialistii nostril vor analiza spatiul cu foarte mare atentie, astfel incat sa nu apara surprize neplacute, pe parcursul executiei. Discutiile cu clientii au ca scop obtinerea de informatii amanuntite referitoare la ceea ce isi doreste cleintul si punerea acestei viziuni in concordanta cu resursele financiare de care beneficiarul dispune.

Servicii designer de interior preturi

Profesionistii nostri in design interior sunt foarte cretivi, nu le este teama sa introduca elemente noi, innovative, precum si culori indraznete, in functie de cerintele proiectului. Acordam atentie fiecarui detaliu, in parte, dar si ansamblului, in totalitatea sa.

Suntem siguri ca vizionarea portofoliului firmei noastre va poate convinge ca suntem profesionisti care se respecta, astfel acordand respect maxim si clientilor nostri. Gama de sericii oferite, in domeniul design-ului interior, al amenajarilor interioare si arhitecturii variaza de la simplu la complex, fiind capabili sa oferim solutii optime pentru fiecare proiect in parte; colaboratorii nostri sunt, de asemenea, profesionisti pe domeniul lor de activitate, iar materialele pe care le folosim sunt de calitate superioara, importate din Italia, majoritatea din game de lux. Munca noastra este o munca de echipa, iar rezultatul va fi, mereu, un proiect unic, care, pe de o parte, valorifica in mod optim, resursele financiare, bugetul aflat la dispozitie, pentru a indeplini maximum din solicitarile existente. Este foarte important sa primim toate datele necesare, pentru a furniza o oferta de pret cat mai apropiata de cea finala.

Proiect design interior casa pret

Reputatia specialistilor nostri si calitatea serviciilor Nobili Design fiind recunoscuta, pe piata de design interior din Romania. Fie ca alegeti un stil de design interior clasic, contemporan, eclectic sau un mix de stiluri, noi suntem pregatiti sa acceptam orice provocare; puteti conta, fara indoiala, pe servicii de top, precum si pe numeroase sfaturi practice, care sa optimizeze la maximum proiectul convenit. In spatele fiecarui proiect sta un profesionist, designer interior, dedicat acelui proiect.

Design interior casa moderna pret

Fiecare piesa de mobilier, fiecare element de décor este cautat, selectat si apoi comandat si achizitionat, operatiuni care solicita, uneori, numeroase ore de lucru; insa toti specialistii nostri sunt determinati sa ofere clientului solutiile cele mai potrivite, atat din punct de vedere financiar (bugetul fiind unul dintre factorii majori care influenteaza evolutia proiectului), cat si calitativ. Evident, clientului i se prezinta cat mai multe optiuni din care sa aleaga, insa in limitele calitate-pret stabilite initial, pentru a pastra eficienta si operativitatea; clientul are ultimul cuvant cu privire la ceea ce se va folosi pentru ca proiectul sa fie pe gustul sau, din toate punctele de vedere.

Profesionistii nostri abordeaza fiecare proiect de design interior cu acelasi entuziasm si aceeasi seriozitate; nu exista nimic care sa nu poata fi rezolvat, in limitele convenite, nimic ce nu puteti intreba, din postura de client, in legatura cu proiectul aflat in desfasurare. Va invitam sa apelati, cu incredere, la expertiza specialistilor nostril in design interior, echipa condusa, cu professionalism, de ahitect designer interior Gabriela Nechifor.

In portofoliul nostru veti gasi, cu siguranta, numeroase surse de inspiratie; printre realizarile noastre se regasesc proiecte de design interior pentru case clasice cu mansarda, vile moderne, apartamente, restaurante, baruri, cafenele, hoteluri, magazine, saloane de infrumusetare, sali de evenimente, birouri, etc.. intr-un areal geographic foarte amplu - Cluj Napoca, Turda, Timisoara, Resita, Oradea, Arad, Baia Mare, Zalau, Lugoj, Satu Mare, Bistrita, Sibiu, Tg Mures, Tg Jiu, Hunedoara, Deva, Caras, Drobeta Turnu Severin, Ramnicu Valcea, Salaj, alba Iulia, Mehedinti, Sf Gheorghe, Miercurea Ciuc, Gheorghieni. Preturile sunt cuprinse intre 18 si 25 euro/mp.

Intr-o societate moderna, aflata in continua dezvoltare, oamenii se adapteaza si se dezvolta in paralel cu aceasta. Oamenii evolueaza, isi sporesc nevoile de confort ale casei, pe care incearca sa le satisfaca apeland la specialisti in design interior si amenajari interioare, care sa ofere spatiului de locuit sau de lucru, o specificitate aparte, un aer deosebit, confort si caldura. Specialistii Nobili Design tin cont de toate aceste aspecte, se documenteaza in permanenta pentru a fi in ton cu noile trenduri, in egala masura fiind la curent si cu stilul clasic, ceva mai sobru. In cei peste 12 ani de activitate, am reusit sa finalizam, cu succes, o multitudine de proiecte, simple, dar si complexe, in tara si in strainatate, indeplinind, cu brio, toate cerintele clientilor, dar si provocarile lucrarii in sine.

Este recomandabil ca amenajarea interioara a unei case sa fie lasata in seama specialistilor; de multe ori, atunci cand cei neinitiati se implica intr-un astfel de proiect, rezultatul obtinut poate sa fie foarte departe de asteptari. Acest lucru creaza frustrari, ca sa nu mai spunem de aparitia unor costuri inutile, care pot fi usor evitate apeland la profesionisti in domeniu. Studiile au demonstrat ca un ambient calduros si confortabil sporeste starea de relaxare fizica si psihica a celor ce ocupa spatiul respectiv. O culoare nepotrivita, un element de décor asezat intr-o pozitie deranjanta, poate strica aspectul general, poate altera ambianta benefica, provocand chiar angoase, neliniste, nervozitate.

Avand o bogata experienta in domeniu, arhitectii si designerii de la Nobili Design reusesc sa surprinda de fiecare data, prin creativitate, inedit, unicitate, eleganta si o folosire optima a resurselor – timp, spatiu, finante, etc. Obiectivul principal este ca intreg spatiul amenajat in cadrul unui proiect de design interior sa fie in armonie perfecta, pentru a incanta atat ochiul, cat si sufletul. Pentru a asigura durabilitate fiecarui proiect, fiind vorba despre lucrari care nu se fac pentru o perioada mai lunga de timp, recomandarea specialistilor Nobili Design este pentru produse marca italiana, produse larg folosite, testate si binecunoscute, care nu se deterioreaza cu usurinta, prezentand, chiar si dupa o perioada mai lunga de folosire, caracteristici de calitate excelente.

Prezentarea conceptului de design in format 3d are, printre altele, scopul de a arata clientului, intr-o forma fidela, cum va arata, la final, lucrarea solicitata. Este avut in vedere spatiul cu care se lucreaza, dar si elementele care urmeaza a fi inglobate, toate la aceeasi scara, astfel incat este imposibil sa apara neconcordante intre dimensiuni sau asezari neconforme. Odata ce proiectul este vizionat in format 3D, clientul va avea o imagine de ansamblu, clara si concisa, si va putea decide daca ea corespunde cu viziunea sa asupra proiectului sau daca mai este nevoie de facut unele ajustari. Se evita, astfel, initierea de lucrari neconforme sau aparitia de costuri suplimentare. Specialistii nostri vor sti, intotdeauna, sa imbine, in mod fericit, viziunile proprii asupra spatiului ce urmeaza a fi amenajat cu nevoile si preferintele clientilor.

Va invitam sa apelati cu incredere la echipa de specialist in design interior de la Nobili Design, condusa de architect designer interior Gabriela Nechifor.

24 ianuarie 2022

Review-uri: