Nobili Design este o firma de design, arhitectura si amenajari interioare, care dezvolta permanent idei ce tin de creatie si care sunt in armonie cu varsta, interesele, preferintele si modul de viata a clientilor.

In portofoliul nostru exista lucrari, printre care si interioare pentru case, vile realizate in stil clasic, cu un spirit minimalist si note elegante. Expertilor nu le este teama sa utilizeze idei moderne si solutii creative, folosind paleta de culori eclectice.

O atentie deosebita o acordam conceptului de ansamblu, care cu o meticulozitate incredibila este incorporata in fiecare detaliu.

Preturi informative servicii design interior.

- Design interior case stil clasic pret 20 - 24 euro mp fara tva.

- Design interior case stil modern preturi de la 18 - 22 euro mp fara tva.

- Design interior spatii comerciale preturi 20 – 25 euro mp fara tva.

Trimiteti-ne pe mail ( nobilidesign[@]gmail.com ) schitele 2d si cateva cuvinte despre stilul de design interior pentru care doriti oferta de pret. ( clasic sau modern).

Pretul final  pentru proiectul de design interior difera in functie de stilul ales, compartimentarea, numarul de camere, complexitatea si cerintele proiectului.

Daca te gandesti sa iti reamenajezi casa sau ai nevoie de sfatul unor designeri in amenajari interioare, serviciile oferite de firma noastra intrunesc cele mai inalte standarde in materie de design si amenajari interioare cu materiale din gama de lux productie Italia.

Fiecare proiect de design interior implica munca in echipa si conceperea unui proiect unic de design interior in functie de nevoile si bugetul fiecarui client in parte. Cu o reputatie care deja ii precede, specialistii de la Nobili Design sunt renumiti pe piata de profil. Datorita unui portofoliu extrem de vast cat si colaborari de succes cu artizani de mobila de lux, import Italia si alte firme producatoare de top, clientii au incredere in serviciile de design interior oferite de firma noastra.

Daca ai nevoie de asistenta, de un sfat si de o echipa de oameni cu viziune, tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu noi. O schita cu casa, apartamentul sau orice alt tip de imobil este importanta, deoarce pretul si alte costuri se vor baza pe o analiza amanuntita a acestui spatiu. Echipa Nobili Design pune pret pe autenticitate si calitate, asadar fii sigur ca proiectul tau 3D va fi unul personalizat.

Odata stabilita intalnirea cu echipa de profesionisti, se vor discuta detaliile referitoare la serviciile de design interior dar si despre tipul de materiale potrivit bugetului tau. Suprafata imobilului cat si stilul de amenjare ales sunt doua elemente importante care vor contribui la oferta de pret finala.

Fie ca alegi un stil de design interior clasic, contemporan, ecletic sau o imbinare de mai multe stiluri, poti conta pe servicii de top si sfaturi practice care vor fi in conformitate cu bugetul tau si nu in ultimul rand cu viziunea ta. In spatele fiecarui proiect de design interior, sta un profesionist dedicat si determinat sa gaseasca cele mai bune solutii.

Ore intregi de munca sunt necesare pentru a selecta chiar si un simplu element de decor sau o piesa de mobilier. Bugetul joaca un rol major in tot acest proces, deoarece desi cei din cadrul firmei de design interior Nobili Design iti ofera o gama variata de produse, clientul este cel care ia ultima decizie.

Acordam aceasi importanta si tratram fiecare proiect cu acelasi interes si grad de entuziasm. Indiferent ca iti doresti sa reamenajezi o casa, sa recompartimentezi un apartament sau o vila, o cafenea, un magazin sau un salon de infrumusetare, echipa de la Nobili Design iti sta la dispozitie.

Sfaturile, parerile, input-ul designerilor si al arhitectilor iti va fi de folos atunci cand vine vorba de apelarea la servicii de design interior pentru proiecte rezidentiale sau comerciale. Apeleaza cu incredere pentru o colaborare de succes cu o echipa de profesionisti condusa de arhitect designer de interior Gabriela Nechifor.

Oferim serviciile noastre de design interior pentru spatii rezidentiale si comerciale in toate orasele din Romania.

Proiect design interior casa pret Design interior case clasice pret Designer interior case moderne pret
Servicii design interior Bucuresti pret Design interior case Bucuresti pret Designer interior Bucuresti preturi
Servicii design interior Ploiesti pret Design interior case Ploiesti pret Designer interior Ploiesti preturi
Servicii design interior Craiova pret Design interior case Craiova pret Designer interior Craiova preturi
Servicii design interior Pitesti pret Design interior case Pitesti pret Designer interior Pitesti preturi
Servicii design interior Constanta pret Design interior case Constanta pret Designer interior Constanta preturi
Servicii design interior Cluj pret Design interior case Cluj pret Designer interior Cluj preturi
Servicii design interior Sibiu pret Design interior case Sibiu pret Designer interior Sibiu preturi
Servicii design interior Timisoara pret Design interior case Timisoara pret Designer interior Timisoara preturi
Servicii design interior Arad pret Design interior case Arad pret Designer interior Arad preturi
Servicii design interior Buzau pret Design interior case Buzau pret Designer interior Buzau preturi
Servicii design interior Galati pret Design interior case Galati pret Designer interior Galati preturi
Servicii design interior Braila pret Design interior case Braila pret Designer interior Braila preturi
Servicii design interior Calarasi pret Design interior case Calarasi pret Designer interior Calarasi preturi
Servicii design interior Giurgiu pret Design interior case Giurgiu pret Designer interior Giurgiu preturi
Servicii design interior Targoviște pret Design interior case Targoviște pret Designer interior Targoviște preturi
6 martie 2020