Descoperă 5 idei de design pentru case moderne

Cu siguranță ai întâlnit multe stiluri de design interior pentru case care ți-au atras atenția. Alege să expui dorințele tale unui designer de interior.

Există o varietate de abordări unice ale stilului modern  din care poți alege. În acest articol, Nobili Design îți prezintă șapte idei care te vor ajuta să creezi designul modern desăvârșit.

idei_design_interior_case_moderne, designeri_de_interior_bucuresti    

Mobilier de calitate  funcțional - amenajari interioare case moderne

Indiferent de preferințele tale, trebuie să fii sigur că folosești obiecte de mobilier de o calitate superioară, pentru a crea un design modern rafinat. Pentru o încăpere spațioasă, vei folosi mobilă cu un aspect voluminos pentru a nu da senzația unui spațiu gol. Obiectele de mobilier folosite în designul modern sunt de obicei din lemn natural lăcuit. De asemenea, îndreptați-vă spre mobila cu suprafețele netede și cât mai puțin ornamente. Pe site-ul nostru veți găsi obiecte de mobilier italian, de o calitate superioară, care vor reda casei tale un aer sofisticat și prețios. 

Proiecte de design facute cu stil - O paletă de culori monocromă

De cele mai multe ori, în designul interior modern sunt folosite culorile neutre. Cele două culori dominante sunt alb și negru. O atenție aparte în acest decor trebuie sa o dețină imprimeurile care vor echilibra cu nuanțele monocrome. Desenele grafice și motivele tropicale vor da întregului loc un aer aparte.design_interior_case_moderne, designeri_de_interior_pret   Puteți adăuga mici accente îmbietoare de culori primare (galben, roșu sau albastru). Ai grijă ca acestea să complimenteze restul elementelor de design și să formeze un echilibru coloristic. Dacă vă doriți o abordare mai îndrăzneață, puteți include culori roșu cireș, alb argintiu, maro moca, albastru de cobalt sau verde lime.

Importanta luminilor in proiectul de design

Serviciile de amenajari interioare pentru case vor crea un design al luminilor care vor pune în valoare caracteristicile casei tale moderne. Ei știu cum să se joace cu luminile, astfel încât să complimenteze întreaga cameră și să îi dea un aer primitor. Sunt folosite diferite modele de lămpi care pot fi un accesoriu atrăgător, oferind totodată o sursă de lumină care va da impresia unui spațiu plăcut și confortabil. Este preferabil ca acestea să aibă o sursă de lumină caldă.

Alegerea unor texturi și modele in amenajarile interioare moderne

Pentru un designer de prestigiu, alegerea texturilor și modelelor este un pas foarte important. Designului modern i se potrivesc cel mai bine materialele împreună cu texturile și nuanțele naturale. Pe site-ul nostru găsești materiale premium care vor înnobila aspectul casei tale. Trebuie să ai în vedere că texturile care se armonizează cel mai bine cu stilul modern sunt cele cu linii fine și elegante. Pentru un plus de personalitate, poți adăuga imprimeuri de animale, pentru covoare, pereți sau chiar pentru materialul canapelei sau al scaunului de lectură.

Lumina naturală și ferestrele fără ornamente

Cantitatea de lumină naturală care intră în cameră va fi maximizată datorită geamurilor mari și a suprafețelor care reflectă lumina. Poți folosi designuri ale gemurilor care complimentează designul exterior al casei tale. Cele mai multe case moderne au geamuri cu rame de aluminiu, însă, pentru un aspect distins, recomandăm ramele din lemn natural. Ferestrele largi vor crea impresia unei camere mai mari și aerisite, fapt care îți va transmite o stare de calm și de relaxare.

Spațiile de depozitare atrăgătoare și practice

Cele mai impresionante servicii de design interior case  creează spații de depozitare unice și dichisite. Întotdeauna echipa noastră își dorește să creeze designuri practice și cu un aspect nobil, pentru a garanta clienților noștri confortul de care au nevoie. O idee bună este folosirea dulapurilor suspendate, care te vor ajuta să salvezi mai mult spațiu și să ai un aspect îngrijit. O altă idee este folosirea scaunelor și fotoliilor care au un șezut detașabil, unde se află un mic spațiu de depozitare. Totodată, datorită materialelor de calitate, vor adăuga un plus de eleganță camerei tale.

Adaugă un plus de valoare casei tale cu decoratiuni speciale

Asigurați-vă că folosiți accesorii potrivite culorilor predominante. Dacă vă plac tablourile, puteți opta pentru imagini electrice sau avangardiste. Este recomandată folosirea liniilor fine și  a detaliilor subtile. Echipa noastră va ști cum să folosească toate aceste lucruri în avantajul tău, astfel încât aspectul final să nu fie unul încărcat, ci din contră, să ofere un aspect vizual de excepție. Cele mai folosite în designul modern sunt oglinzile, care reflectă lumina și dau senzația de spațialitate.

Un alt accesoriu îndrăgit de către iubitorii designul modern sunt plantele, care adaugă un strop de viață locului. Lucrează întotdeauna cu un designer de case care livrează rezultate excepționale de o calitate superioară. Nobili Design are o expertiză vastă în domeniul amenajărilor interioare de lux. Serviciile noastre sunt disponibile atât în București, cât și în alte orașe din țară. Vizitează site-ul nostru pentru a afla mai multe despre avantajele de a lucra cu experți în domeniu. 

Cuprins

24 decembrie 2023