Iată tipurile de turnee destinate sloturilor – tu le ştiai?

Nu este niciun secret faptul că sloturile sunt prezente online pe cele mai bune cazinouri. Sunt cele mai populare jocuri de noroc, tocmai de aceea sunt atât de apreciate de jucători. Şi cazinourile nu pot trece cu vederea aceasta popularitate aşa că oferă o mulţime de turnee cu sloturi. Îţi dezvăluim mai jos care sunt cele mai importante turnee de sloturi la care poți participa.

Turnee programate

Aşa cum uşor se poate deduce încă din titlu, un turneu programat de sloturi presupune anumiţi pasi bine definiţi de urmat. Turneul se anunţă pe mai multe canale media din timp doritorilor, se publică data limită de înregistrare dar şi datele tehnice de participare.

Deci va trebui să te înregistrezi şi să aştepţi să primeşti startul intrării în turneu. O să ţi se indice slotul la care vei juca şi vei putea iniţia rapid o primă rotire de role. Desfăşurarea unui asemenea turneu este una extrem de simplistă, joci slotul indicat şi încerci să cumulezi cât mai multe credite.

Va trebui să fi însă alert şi conectat la joc, pentru că ţi se oferă un interval limitat de timp ca să faci acest lucru. Şi la fel ca tine şi ceilalţi jucători au parte de acelaşi timp în care să arate ce pot. Un asemenea turneu este dacă vrei similar cu jocul la sloturi gratis, pentru că vei juca şi la un astfel de turneu ca la un slot gratuit, fără să faci investiţii personale.

Şi la sfârşitul timpului alocat jocului vei vedea câte credite ai reuşit să smulgi de la joc. Organizatori vor face exact acelaşi lucru şi cu ceilalţi participanţi la turneu, realizând în acest fel un clasament final.

De aici lucrurile se derulează simplu, cine are cele mai multe credite este declarat câştigătorul turneului. De obicei premiile sunt mari în aceste turnee aşa că se justifică să faci un minim efort măcar pentru a te plasa pe podiumul de premiere.

Turnee Sit and Go

La turneele programate pot participa un număr nelimitat de jucători, atâta timp cât respectă perioada declarată de cazino de înregistrare. La un turneu de tip Sit and Go lucrurile stau puţin mai diferit dar nu cu mult.

La un asemenea turneu se stabileşte participarea unui număr fix de jucători, aşa că va trebui să fi extrem de atent atunci când te înscri.

Şi aici există limite de timp de înscriere însă dacă numărul de jucători s-a completat rapid nu te mai poţi înscrie. Şi mai există şi partea financiară care ţi se poate cere tocmai datorită numărului redus de participanţi la turneu. În funcţie de valoarea premiilor oferite taxele de participare pot varia de la mici până la taxe destul de consistente.

În rest, desfăşurarea unui astfel de turneu este identic cu cel programat, va trebui să joci la slotul indicat de platformă în condiţiile de miză şi de timp impuse. Acest lucru înseamnă că nu poţi urca miza mai mult decât îţi este permis şi că trebuie să respecţi numărul de rotiri sau timpul de joc afectat turneului.

La expirarea condiţiei de timp sau de rotiri turneul se închide oficial şi organizatori trec la numărarea creditelor participanţilor. Şi aici cine are mai multe credite câştiga premiul cel mare dar nici ceilalţi premianţi nu sunt uitaţi, aceştia intrând la rândul lor în posesia unor premii substanţiale.

Turnee online

Turneele Sit and Go şi cele programate se desfăşoară de obicei în săli de cazinouri unde ai parte şi de audienţă şi eventual şi de publicitate ulterioară. Dar mai nou, turneele online de sloturi se află pe o curbă ascendentă de popularitate tocmai datorită comodităţii care se oferă participanţilor.

Pur şi simplu deschizi pagina oficială a platformei unde eşti client şi studiezi oferta de promoţii existente. Dacă identifici acolo un turneu de sloturi va trebui însă să citeşti cu atenţie lista de termeni şi condiţii de participare.

De acolo îţi vei lua toate informaţiile în legătură cu turneul, existenţa sau nu a unei taxe de participare, durata de înscriere şi premiile puse în joc. Şi extrem de important, vei afla şi în ce constă turneul, câte rotiri trebuie să faci la slotul indicat sau limita de timp impusă.

La un turneu de sloturi online ai însă şi o facilitate pe care nu o întâlneşti în alte zone. Activitatea ta susţinută pe platformă este observată şi premiată în consecinţă de site, oferindu-ţi posibilitatea de participare gratuită la turneu.

Şi dacă eşti în schema de fidelitate a platformei punctele acumulate acolo se transformă fie în bani adevăraţi fie în participări cu titlu gratuit la asemenea turnee. Şi mai trebuie să ştii încă un lucru, premiile la turneele online de sloturi sunt cele mai consistente.

Primul clasat primeşte cel mai valoros premiu dar nici ceilalţi jucători nu sunt uitaţi, primind la rândul lor câştiguri consistente. Şi în final contează un singur lucru, ai participat la un asemenea turneu şi ţi-ai îmbogăţit experienţa de jucător de sloturi, aşa că prezenţa ta acolo a meritat din plin.

Concluzie

Poţi participa la turneele de sloturi ori de câte ori acestea sunt ofertate de cazinourile fizice sau de cele online. Premiile sunt mari, condiţiile de participare minime, aşa că merită să îţi încerci şansa ori de câte ori ţi se oferă o asemenea oportunitate, insa nu uita, bineinteles, sa joci responsabil. Mult succes!

5 iulie 2023

Review-uri: